Back to Question Center
0

Vil du ekskludere intern trafikk fra Google Analytics? Semalt Expert forteller hvordan

1 answers:

I internettmarkedsføring er det å få en jevn tilførsel av besøkende målet for alle markedsførere. Imidlertid kan ikke alle besøkende telle som en potensiell klient. I de fleste tilfeller kan dine ansatte eller andre enheter kontakte serveren for et bestemt formål. I dette tilfellet vil du kanskje fjerne slike bemanningsbesøk fra systemet ditt - free designs and logos. Disse turene har en tendens til å danne noen av de tyngste nettstedbruksområder. Riktig eliminering av personellbesøkene fra statistikken din kan forbedre nøyaktigheten av analyseresultatene, samt gi et reelt bilde av hvilken trafikk webområdet tiltrekker seg.

Andrew Dyhan, kundesuksessleder for Semalt , gir i artikkelen noen overbevisende tips i denne forbindelse.

Relevant informasjon om IP-adresse

Når besøkende klikker nettadressen til nettstedet ditt, identifiserer serveren hvert besøk med en unik IP-adresse. IP-adressen representerer en mekanisme som gjør det mulig å koble nettleseren som kommer til serveren. For eksempel IP-adressen til en brukerdatamaskinens smarttelefon, nettbrett, skrivebord eller annen enhet. I andre tilfeller gjør SEO-bots fra Google også bruk av disse IP-adressene for å tilpasse målretting. Hackere kan også bruke IP-adresser for å målrette mot malware og virusangrep.

Men når brukerne er avhengige av alternative internettforbindelser, kan IP-adressen bli dynamisk. For eksempel inneholder mobilt bredbånd, så vel som tradisjonelle ruterkasser, en IP-adresse som fortsetter å skifte. Du må bestemme og eliminere din interne trafikk. Det er viktig å finne og skille det fra andre besøkende. Det er viktig å finne brukerens lokale statiske IP-adresse for Google Analytics.

Eksklusive IP-adresse

Det er viktig å finne brukerens IP-adresse før du fortsetter. Et enkelt Google-søk på "Hva er min IP-adresse" kan gjøre at Google gir deg din IP-adresse. IP-adressen er en refleksjon av den geografiske plasseringen der en bruker har tilgang til internett. For å ekskludere en enkelt IP-adresse, logg deg inn på Google Analytics-administrasjonspanelet. Øverst på siden klikker du på filterknappen. Herfra er det mulig å filtrere et navn, et sted eller en IP-adresse fra den aktuelle trafikken.

IP-adressen vises alltid som tall på 3 og 4 siffer skilt med et desimaltegn. Lagre fremdriften i hvert trinn. Hvis du har noen av de flere stedene for IP-adressen, skiller du dem fra kontorplassene ved å gjenta prosessen ovenfor. Det er mulig å automatisere blokkeringen av enkelte IP-adresser i Google Analytics. I den nye filtermenyen er det mulig å lage et egendefinert filter, unntatt noen av grenene du velger. Når du justerer disse innstillingene, er det viktig å huske å lagre fremgangen.

Konklusjon

Unntatt noen IP-adresser fra trafikken din kan være et viktig mål for å fokusere på publikum. Det kan ikke bare gi et klarere bilde på konverteringene, men også hjelpe personene med å oppdage alternative måter å nå andre kunder på. Det er mulig å oppnå geo-målretting ved hjelp av brukerens IP-adresser. I andre tilfeller har spammere en tendens til å spre malware av IP-adresser. Å skille personelltrafikk fra de andre besøkende kan hjelpe et e-handelsnettsted si vekk fra virus.

November 23, 2017