Back to Question Center
0

Vil du ekskludere intern trafikk fra Google Analytics? Semalt Expert forteller hvordan

1 answers:

I internettmarkedsføring er det å få en jevn tilførsel av besøkende målet for alle markedsførere. Imidlertid kan ikke alle besøkende telle som en potensiell klient. I de fleste tilfeller kan dine ansatte eller andre enheter kontakte serveren for et bestemt formål. I dette tilfellet vil du kanskje fjerne slike bemanningsbesøk fra systemet ditt. Disse turene har en tendens til å danne noen av de tyngste nettstedbruksområder. Riktig eliminering av personellbesøkene fra statistikken din kan forbedre nøyaktigheten av analyseresultatene, samt gi et reelt bilde av hvilken trafikk webområdet tiltrekker seg - camara reflex digital cual elegir.

Andrew Dyhan, kundesuksessleder for Semalt , gir i artikkelen noen overbevisende tips i denne forbindelse.

Relevant informasjon om IP-adresse

Når besøkende klikker nettadressen til nettstedet ditt, identifiserer serveren hvert besøk med en unik IP-adresse. IP-adressen representerer en mekanisme som gjør det mulig å koble nettleseren som kommer til serveren. For eksempel IP-adressen til en brukerdatamaskinens smarttelefon, nettbrett, skrivebord eller annen enhet. I andre tilfeller gjør SEO-bots fra Google også bruk av disse IP-adressene for å tilpasse målretting. Hackere kan også bruke IP-adresser for å målrette mot malware og virusangrep.

Men når brukerne er avhengige av alternative internettforbindelser, kan IP-adressen bli dynamisk. For eksempel inneholder mobilt bredbånd, så vel som tradisjonelle ruterkasser, en IP-adresse som fortsetter å skifte. Du må bestemme og eliminere din interne trafikk. Det er viktig å finne og skille det fra andre besøkende. Det er viktig å finne brukerens lokale statiske IP-adresse for Google Analytics.

Eksklusive IP-adresse

Det er viktig å finne brukerens IP-adresse før du fortsetter. Et enkelt Google-søk på "Hva er min IP-adresse" kan gjøre at Google gir deg din IP-adresse. IP-adressen er en refleksjon av den geografiske plasseringen der en bruker har tilgang til internett. For å ekskludere en enkelt IP-adresse, logg deg inn på Google Analytics-administrasjonspanelet. Øverst på siden klikker du på filterknappen. Herfra er det mulig å filtrere et navn, et sted eller en IP-adresse fra den aktuelle trafikken.

IP-adressen vises alltid som tall på 3 og 4 siffer skilt med et desimaltegn. Lagre fremdriften i hvert trinn. Hvis du har noen av de flere stedene for IP-adressen, skiller du dem fra kontorplassene ved å gjenta prosessen ovenfor. Det er mulig å automatisere blokkeringen av enkelte IP-adresser i Google Analytics. I den nye filtermenyen er det mulig å lage et egendefinert filter, unntatt noen av grenene du velger. Når du justerer disse innstillingene, er det viktig å huske å lagre fremgangen.

Konklusjon

Unntatt noen IP-adresser fra trafikken din kan være et viktig mål for å fokusere på publikum. Det kan ikke bare gi et klarere bilde på konverteringene, men også hjelpe personene med å oppdage alternative måter å nå andre kunder på. Det er mulig å oppnå geo-målretting ved hjelp av brukerens IP-adresser. I andre tilfeller har spammere en tendens til å spre malware av IP-adresser. Å skille personelltrafikk fra de andre besøkende kan hjelpe et e-handelsnettsted si vekk fra virus.

November 23, 2017