Back to Question Center
0

Veiledningen fra Semalt for å unngå CryptoLocker Ransomware

1 answers:

Muligheten for CryptoLocker-infeksjoner har blitt en realitet for den vanlige datamaskinbrukeren. Dette forklarer utbredelsen av elektroniske spørringer, spesielt fra Microsoft Windows-brukere som angår beskyttelse og gjenoppretting av slike infeksjoner.

Ivan Konovalov, ekspert fra Semalt Digital Services, presenterer noen nyttige forebyggende tiltak for å unngå denne ransomware - pc parts san francisco.

For det første har CryptoLocker blitt generisk betegnelse for belastningen av ondsinnet programvare som krypterer alle brukerfiler på et datasystem inntil et løseprisgebyr er betalt. Denne nåværende programvaren har gjort tusenvis av firmaer og enkeltpersoner over hele verden til å hoste opp millioner av dollar i løsepenger. Sikkerhetseksperter mener at ransomware sprer seg gjennom booby-strapped vedlegg på spam eller legitime e-poster. Det trenger også gjennom hackede nettsteder støttet av bruk av utdaterte plugins på nettlesere. Mens eliminering av denne ransomware kanskje ikke er en komplisert prosess, krypterer den effektivt og permanent krypterer alle dine personlige filer på datasystemet, noe som gjør det praktisk talt umulig å få tilgang til dem før løsningen er betalt i form av Bitcoin-valuta.

Selv om ransomware synes å være en ny teknologi, har inkarnasjonene eksistert i mange år, men med lav intensitet og applikasjon. Datamaskinbrukere har tradisjonelt alltid hatt å sikkerhetskopiere sine filer for å redusere data tap fra skadelig programvare og virus..CryptoLocker fungerer imidlertid med slik hensynsløshet, og det krypterer også backup-stasjoner og lokale nettverksdatamaskiner hvis alle er fysisk tilkoblet. Ved angrep tar malware timer på flere dager, og infiltrerer systemet og krypterer filer, og datasystemet kan ikke vise utadgående tegn på et overhengende angrep. Når krypteringen er fullført, har trojanen en popup-oppringingsboks som inneholder en kort melding og tidtaker som krever datasystemets eier og nå offer for å betale et løsepris innenfor den angitte tidslinjen.

Heldigvis har vi nå CryptoLocker Prevention Kit som er gratis for systemadministratorer og vanlige hjemmebrukere. Pakken inneholder et effektivt og omfattende sett med retningslinjer og instruksjoner for å blokkere malwareinfeksjoner på tvers av et domene. Alternativt har John Shaw of Foolish IT også utviklet CryptoPrevent - et verktøy for applikasjonsverktøy som er designet for å bruke CryptoLocker Prevention Kit på et hjembrukernivå. Den leveres med en bærbar versjon og installatør for nesten alle hjemmedatamaskiner. Dette verktøyet er imidlertid av og til blitt flagget som mistenkelig programvare av antiviruspakker som McAfee SiteAdvisor.

Hver sky har en sølvfôr. Midt i alt dette kaoset har skytholdingstjenester opplevd en forretningsboom siden CryptoLocker oppdaget. Flere bedriftskunder er nå engasjerende cloud data storage systemer som deres ultimate data backup bør CryptoLocker infestation påvirke deres systemer. Ofre for denne ransomware kan attestere omfanget av ødeleggelser det bringer rundt, kryptere alt i sin kjerne. Datamaskin eksperter og brukere er forvirret av dette teknologiske nivået i avventning av spørsmålet om hvordan neste ransomware vil bli.

Til slutt må datasystemadministratorer og vanlige hjemmebrukere ta alle skritt som er mulig for å beskytte sine datamaskiner mot ransomware. De utvikler seg og dermed nødvendiggjør en til å lære hvordan de opererer og tilpasser seg dem. Oppdater brannmur og nettleser og skann e-postene dine før du leser dem.

November 23, 2017