Back to Question Center
0

Tips fra Semalt på hvordan å ekskludere flere domener og henvisningspammere fra Google Analytics-statistikken

1 answers:

I verden av digital markedsføring er intern trafikk, malware og henvisningspammere blitt en reell trussel mot små organisasjoner. Markedsførere driver nettbaserte virksomheter med det ene målet å oppnå stor avkastning i det lange løp. Imidlertid har deres drømmer blitt shuttered av trojanske virus, malware og falsk trafikk drevet til sine nettsteder av spammere. Å presentere statistikk som er full av intern og falsk trafikk kan være et slikt hinder - umzugspreise.

Nik Chaykovskiy, den Semalt Senior Customer Success Manager, sier at ulike metoder og teknikker har blitt fremsatt for å hjelpe markedsførere og nettstedseiere å bekjempe og filtrere Google Analytics-henvisningspost. Ekskludering av flere domener fra statistikken og rapporten har blitt en av de enkle oppgavene som kan utføres på nettplatformene. Imidlertid er det nødvendig med årvåkenhet og riktig gjennomføring for å få teknikkene til å fungere for ditt nettsted.

Bruk egendefinerte filtre for å ekskludere flere domener fra rapporten

En rekke vanlige uttrykk støttes av egendefinerte filtre. Når det gjelder å matche flere domener ved bruk av enkeltfiltre, er det beste alternativet å bytte operasjonsmetode fra forhåndsdefinerte filtre til tilpassede filtre. Tidligere har webområdeeiere gjort kommentarer om hvor vanskelig det var å filtrere flere domener som fortsatte å dukke opp i rapporten hvert eneste minutt.

Hvordan filtrere spammere i Google Analytics-statistikken din?

  • Legg til et filternavn og navngi det slik du vil. For eksempel, "Spam nettsteder."
  • Legg til en filtertype. I vårt tilfelle, arbeid med "Custom" filter
  • Opprett en "Ekskluder" -knapp
  • Legg til et filterfelt. "Henvisning" er mest akseptabelt i dette tilfellet
  • Implementer filtermønsteret
  • Klikk på "Bruk filter til visninger" -knappen. Bruk filteret til alle nettsteddataene.

Referrerespammere har en tendens til å doble antall legitime besøkende på nettstedet ditt når du ser på Google Analytics-statistikken din. Å gjemme kjente spammere, skadelig programvare, trojanske virus og andre trusler i Google Analytics-innstillingen, hjelper ikke så mye.

For å unngå å være offer for referansespammere og intern trafikk, installer WordPress på PCen og hold den oppdatert. I de fleste tilfeller utsetter besøker ukjente nettsteder deg for spammere og skadelig programvare for skadelig programvare, unngå å besøke nettstedene med mindre du bruker nettlesere. Andre teknikker har blitt satt på plass for å blokkere spøkelsesspammere fra å få tilgang til og ta kontroll over nettstedet ditt. Ifølge eksperter har spøkelsesspammere eller angripere en tendens til å bruke falske vertsnavn for å få tilgang til eller besøke nettstedet ditt. Opprette et gyldig vertsnavnfilter blokkerer ikke bare spammere fra å påvirke nettstedet ditt, men holder også av trusler og skadelig programvare fra å påvirke nettstedet ditt.

Å ha Google Analytisk statistikk som er fri for referansespammere og intern trafikk, medfører stor årvåkenhet. Du trenger ikke å fortsette å legge til endeløse filtre for å blokkere ondsinnede hackere og henvise spam. Legge til et gyldig vertsnavnfilter ekskluderer flere domener og hackere som prøver å utnytte cybersikkerheten din. Referrer spam blir ute av kontroll og bruker mye tid og penger.

November 23, 2017