Back to Question Center
0

Tips fra Semalt på hvordan å ekskludere flere domener og henvisningspammere fra Google Analytics-statistikken

1 answers:

I verden av digital markedsføring er intern trafikk, malware og henvisningspammere blitt en reell trussel mot små organisasjoner. Markedsførere driver nettbaserte virksomheter med det ene målet å oppnå stor avkastning i det lange løp. Imidlertid har deres drømmer blitt shuttered av trojanske virus, malware og falsk trafikk drevet til sine nettsteder av spammere - commercial property appraisal fee. Å presentere statistikk som er full av intern og falsk trafikk kan være et slikt hinder.

Nik Chaykovskiy, den Semalt Senior Customer Success Manager, sier at ulike metoder og teknikker har blitt fremsatt for å hjelpe markedsførere og nettstedseiere å bekjempe og filtrere Google Analytics-henvisningspost. Ekskludering av flere domener fra statistikken og rapporten har blitt en av de enkle oppgavene som kan utføres på nettplatformene. Imidlertid er det nødvendig med årvåkenhet og riktig gjennomføring for å få teknikkene til å fungere for ditt nettsted.

Bruk egendefinerte filtre for å ekskludere flere domener fra rapporten

En rekke vanlige uttrykk støttes av egendefinerte filtre. Når det gjelder å matche flere domener ved bruk av enkeltfiltre, er det beste alternativet å bytte operasjonsmetode fra forhåndsdefinerte filtre til tilpassede filtre. Tidligere har webområdeeiere gjort kommentarer om hvor vanskelig det var å filtrere flere domener som fortsatte å dukke opp i rapporten hvert eneste minutt.

Hvordan filtrere spammere i Google Analytics-statistikken din?

  • Legg til et filternavn og navngi det slik du vil. For eksempel, "Spam nettsteder."
  • Legg til en filtertype. I vårt tilfelle, arbeid med "Custom" filter
  • Opprett en "Ekskluder" -knapp
  • Legg til et filterfelt. "Henvisning" er mest akseptabelt i dette tilfellet
  • Implementer filtermønsteret
  • Klikk på "Bruk filter til visninger" -knappen. Bruk filteret til alle nettsteddataene.

Referrerespammere har en tendens til å doble antall legitime besøkende på nettstedet ditt når du ser på Google Analytics-statistikken din. Å gjemme kjente spammere, skadelig programvare, trojanske virus og andre trusler i Google Analytics-innstillingen, hjelper ikke så mye.

For å unngå å være offer for referansespammere og intern trafikk, installer WordPress på PCen og hold den oppdatert. I de fleste tilfeller utsetter besøker ukjente nettsteder deg for spammere og skadelig programvare for skadelig programvare, unngå å besøke nettstedene med mindre du bruker nettlesere. Andre teknikker har blitt satt på plass for å blokkere spøkelsesspammere fra å få tilgang til og ta kontroll over nettstedet ditt. Ifølge eksperter har spøkelsesspammere eller angripere en tendens til å bruke falske vertsnavn for å få tilgang til eller besøke nettstedet ditt. Opprette et gyldig vertsnavnfilter blokkerer ikke bare spammere fra å påvirke nettstedet ditt, men holder også av trusler og skadelig programvare fra å påvirke nettstedet ditt.

Å ha Google Analytisk statistikk som er fri for referansespammere og intern trafikk, medfører stor årvåkenhet. Du trenger ikke å fortsette å legge til endeløse filtre for å blokkere ondsinnede hackere og henvise spam. Legge til et gyldig vertsnavnfilter ekskluderer flere domener og hackere som prøver å utnytte cybersikkerheten din. Referrer spam blir ute av kontroll og bruker mye tid og penger.

November 23, 2017