Back to Question Center
0

Tips fra Semalt: Alternativer for å ha presis data i Google Analytics

1 answers:

Nøyaktigheten av statistikken, dataene og rapportene i Google Analytics innebærer mer om forretningsidéene dine og ekspertisen. I innholdsmarkedsføring har bots, crawlere og edderkopper hatt negativ innvirkning på brukerdata uten deres samtykke. Frank Abagnale, den Semalt Customer Success Manager, sier at ekskluderte filtre er mest brukt av bedriftseiere for å begrense intern og bot trafikk fra å besøke nettsteder.

Spammere har brukt referansespam, skadelig programvare og trojanske virus for å generere trafikk til nettstedet ditt. I de fleste tilfeller falker opportunister sin identitet til å bli sett på som store nettsteder som besøker nettstedet ditt. Ulike verktøy og teknikker har blitt satt på plass for å hjelpe innholdsførere, og bedriftseiere skiller mellom falsk og legitim trafikk - surveillance solutions los gatos. Før du blokkerer boter, er det tilrådelig å merke seg at det finnes både gode og dårlige bots.

Aspekter brukt til å filtrere bots og intern trafikk

En rekke aspekter brukes til å filtrere ut ondsinnede nettsteder og falsk trafikk. Slike aspekter inkluderer vertsnavn, tjenesteleverandører, plassering og IP-adresse. For eksempel kan en markedsfører bruke et filter med et gyldig vertsnavn for å filtrere ut spøkelsesreferanser og trafikk. Bruk av bevist teknikker for å filtrere malware, trojanske virus og spøkelsestrafikk er fortalte for.

Google Analytics lagrer for det meste ufiltrerte data og poster. Etter at du har bedt om en bestemt rapport, søker Google Analytics dataene dine, filtrerer ut spøkelsespam og bottrafik før du sender rapporten til deg. Spesifikke rapporter blir hovedsakelig hentet ved å legge til avanserte segmenter eller legge til hovedmål.

Virkningen av filtrerte data på rapportene dine

Google Analytics bruker prøvealgoritme til å filtrere og prøve dataene dine. Utfiltrering av data utføres ved opprettelse av tre visninger som inkluderer standardvisning, test og hovedvisning. Markedsførere med sikte på å filtrere ut trafikk helt fra deres nettsteder, anbefales å unngå å sende dataene til Google Analytics.

Google Tag Manager hjelper kunder å sortere trafikken sin til intern eller ekstern trafikk før den sendes til Google Analytics. Nedenfor finner du en trinnvis veiledning for hvordan data kommer inn i Google Analytics:

  • Besøkende og klienter klikker på siden din
  • Google Tag Manager (GTM) laster
  • Taggadministratoren kjører et Google Analytics-tag
  • Sidevisningen din er sendt til Google Analytics
  • Google Analytics åpner siden din og kjører filtre på sidene dine
  • Sidevisningen blir oppført i Analytics-visningen

Den oppdaterte prosessen inkluderer imidlertid bare de tre første trinnene. Ifølge eksperter har bruk av Google Tag Manager mange fordeler og fordeler sammenlignet med Google Analytics. Med hensyn til forretningsmuligheter som markedsføring, annonsering, spørreundersøkelser og handel, hjelper Google Tag Manager markedsførere å utføre vanlige oppgaver. Skjerm dine nøyaktige data fra bots og intern trafikk og nyt enorm avkastning i din bransje. Google Tag Manager har hatt en viktig rolle i å hjelpe brukerne til å blokkere uønsket trafikk, skadelig programvare og trojanske virus som forsøker å opprette sine kontoer og nettsteder. Lederen bruker informasjon og variabler for å blokkere uønsket trafikk.

November 23, 2017