Back to Question Center
0

The Take Of Semalt På Rogue Sites - Påvirkning på dataene dine

1 answers:

Rogue-nettsteder og henvisningsspam har vært forstyrrende med statistikk og data fra elektroniske bedrifter i lang tid uten deres samtykke. Et godt antall B2C- og B2B-bedrifter antar at spørsmålet om rogue-områder som styrer trafikk til sine nettsteder, håndteres av Google Analytics automatisk, en situasjon som bryter opp med småbedriftsdata.

Ryan Johnson, en av de ledende eksperter fra Semalt , gir litt nyttig informasjon i denne forbindelse for å hjelpe deg å forstå virkningen av skurksteder på dataene dine - people tech, llc.

Spammere og opportunister utnytter nå sporingskoder for å kjøre falsk trafikk til din og snusende skadelig programvare på nettstedet ditt. Ved å sette din GA-sporingskode til nettstedet ditt, vises besøk på nettstedet ditt automatisk i Google Analytics. Dette kan påvirke nettstedet ditt på to måter. Først og fremst kan malware og bot trafikk ta kontroll over nettstedet ditt som truer med dataene dine. Og for det andre kan besøkende som er omdirigert til nettstedet ditt, klikke på sidene dine som påvirker studsene dine.

Når klienter besøker nettstedet ditt og fortsetter å klikke gjennom sidene dine, går hoppetrykkene høyt, og setter konverteringsordnet ditt i en god posisjon for å bli rangert høyt i algoritmer. Men besøkende som klikker tilbake gjennom sidene dine, reduserer studsene dine, en forekomst som gjør at algoritmene markerer søkeordet som irrelevant. Dette er hvor behovet for å blokkere rogue nettsteder og henvisning spam fra å besøke nettstedet ditt kommer inn.

Tips om hvordan du identifiserer og markerer skurksteder

Opprette en hostname-rapport med drill ned og vertsnavn dimensjoner brukes til å identifisere falske nettsteder. Metrics for "unike besøkende" og "besøk" brukes til å måle det totale antall besøk som besøkte nettstedet ditt. Bruk kampanjens mål og inntekter for å sikre at ekte trafikk ikke blir filtrert. Alternativt kan du legge til et nytt filter i din egendefinerte rapport for å utelukke intern trafikk, bot og edderkopper, og henvisningspamfiler som inneholder ditt domeneattest.

Det er imidlertid tilrådelig å utføre oppgavene nøye når du ekskluderer uhyggelige nettsteder og henvise spam fra Google Analytics. De to Google-relaterte vertsnavnene som vises på segmentet ditt, bør ikke behandles som falske nettsteder, da dette kan føre til tap av verdifull informasjon. Segmentet består også av en web-cache som angir når besøkende klikker på alternativet "cache" og et vertsnavn som oversetter at noen av dine potensielle besøkende brukte en Google-oversettelsestjeneste.

Se på segmentet ditt for å se om du vil se noen vertsnavn du ikke er kjent med. Hvis du angir dem, drill dem ned til besøkslandsiden. Lim inn webadressen til vertsnavnet til besøkslandsiden din for å se på nettstedene som bruker din virkelige trafikk. Etter å være overbevist om at domenet er rogue, filtrer dem ut ved å bruke følgende prosedyrer.

Filtrering av falske steder ved hjelp av reaktiv ekskluderingsmetode

Etter å ha identifisert listen over vertsnavn som skal blokkeres, legg til nye ekskluderingsfiltre. Når du bruker denne metoden for å ekskludere falske domener, er det tilrådelig å ta hensyn til at nye filtre ekskluderer nye data. Opprett et annet filter som forblir ufiltrert under utførelsen. På denne måten vil du gjenopprette dataene dine selv om du har problemer med ekskluderingspraksis.

Den proaktive ekskluderingsmetoden

I denne metoden for å ekskludere skurksteder fra Google Analytics filtreres domener avhengig av om de samsvarer med de opprettede vertsnavnene dine. Hvis vertsnavnet til de filtrerte dataene ikke samsvarer med domenene, kan dataene ikke hentes fra rapporten.

Google Analytics har kommet for å redde både B2C- og B2B-bedrifter som opererer på nettplatformene. Et firma kan nå filtrere og ekskludere skurksteder, henvise spam og skadelig programvare fra deres nettsted for å oppnå rene og nøyaktige rapporter. Vær forsiktig når du ekskluderer falske nettsteder fra Google Analytics for å unngå å filtrere verdifull informasjon.

November 24, 2017