Back to Question Center
0

Suksesfull Video Marketing: Topp 5 Tips Van Semalt

1 answers:

Hva viser du når du lager en video på din nettside eller sosiale medier? Vil du at det viruset blir? Nå, det skulle ikke være ditt eneste mål å være. Som markør har du kanskje hørt eller lest om de fantastiske statistikkene. Til forventning i 2017 forventes det at video markedsføringskampanjer ca 70% av alle forbrukerutgifter vil utgjøre, videoannonser blir 5 ganger raskere enn landingssidene plus du 'Jeg har en fantastisk 800% mer konverteringsandel. Det sørger for en god lesning, ikke sant? Så, hvordan skaper du dvingende video?

Alexander Peresunko, kundesuksesseleder van Semalt , gir innsikt i vellykket video markedsføring - long term care insurance seniors.

1. Legg inn videoene dine rundt om historien

Det er tusenvis av irriterende videoer som ikke ser bra ut av den elektroniske publikum. Vær ikke dø mann. Concentreer på tilleggsverdi, og selvfølgelig får du fører. Haal det beste ut fra kundens behov og alt kommer nettop på plass. Du kan alltid sette en strategisk og relevant oppringning til side ved siden av en "sporet" -adresse ved siden av videoene (sørg for at det er knyttet til din historie).

2. Gjør det de beste ti sekundene noen gang

Visste du at de fleste mennesker etter 10 sekunder av mindre unnaklikker? Hva betyr dette? Enkelt: Kom direkte fra starten. Prøv å lære om nysgjerrighet ved å spørre om teasere skal brukes for å kunne hente dem. Den nederste linjen kan brukes til å la folk lene, undervise eller inspirere.

3. Verlicht

Det ville være en blunder for å lage en kjedelig video. Så mye som du vil omdanne til kundeemner, trenger du ikke å fokusere på markedsføring. Din publikum vil lette, bli lette og slippe unna deres dårlige arbeidsdag. Humor virker vidunder. Buiten de kaders denken. Ikke vær forhindret i hva du ser andre i din nisje gjør. Vær kreativ og ta risiko. Ifølge Dharmesh Shah (grunnlegger og CTO van HubSpot) er de fleste videoene forvirrende og konservative. Hvis du vil oppdage, må du være kreativ.

4. Optimaliser for søkemaskiner

Det er mange taktikker du kan bruke for å sikre at videoene dine blir enkle på Google og andre søkemotorer. For en start, host videoen i ditt domene. På den andre siden kan du legge inn på dine videoer, fordi dette øker sjansen for å få innkommende koblinger og mens du er, ikke glem å bruke video-kort-kort.

Hvis det går om SEO for video, er beskrivelsene alt. Ze (beskrivelser) gjør det mulig for søkemaskinerpinnen å benytte seg av hva dine videoer også betyr. Pass på at alle videoene dine er merket med relevante søkeord, titler og beskrivelser.

5. Educeer en bevis du verdi

Visste du at omtrent tweederde fra publikum er på jakt etter noe nytt for å lære? Gjør bruk av denne muligheten for å lære dem hvordan de kan bruke dine tjenester. Gjør for eksempel webinars for å merke deg som det beste som finnes i en bestemt nisje. Tro det, videoer er egentlig en bekreftelse på at dine produkter / tjenester oppfyller et behov.

November 24, 2017