Back to Question Center
0

Spør Semalt: Hva er den enkleste måten å bli kvitt henvisningspam

1 answers:

Etter at du har installert Google Analytics, må du se at trafikken din er økt tilfeldig, og det er et tegn på at nettstedet ditt mottar falske visninger, og du bør ta tiltak for å kvitte seg med dem så tidlig som mulig.

Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager for Semalt , advarer om at det dessverre ikke er noen måte å fjerne spam fra Google Analytics permanent. Du kan imidlertid minimere risikoen ved å adoptere en rekke måter.

Spambots og deres bruk

En av hovedgrunnene til at vi mottar spam-henvisninger er spam-botsene - dior brasil oculos. Hackerne designer dem på en rekke måter og prøver å engasjere et stort antall mennesker i hacking sine nettsteder. De sender engasjerende koblinger til innboksen din og utgir at de kan generere mye trafikk. Når du klikker på disse linkene, vil du se at nettstedet ditt får mye trafikk, men trafikken har ingenting å gjøre med virkeligheten. Hackerne bruker faktisk spambots til å lure deg.

Typer av henvisningspam

Spam-botsene bruker en rekke metoder for å opprette referansespam: via spøkelsesreferanser og crawlerhenvisninger. Google Analytics kan ikke evaluere eller bedømme hva som er en henvisningsadresse for en gjennomgang og hva er en spøkelsesreferanse. Spøkelseshenvisninger vises når Google Analytics blir rammet av falsk eller ukjent trafikk, mens gjennomsøkingen av robotsøkeprogrammet oppstår når nettstedet ditt mottar et stort antall visninger fra ukjente kilder. Du må fjerne bots fordi du må redusere belastningen på serverne og nettstedene dine. Det er også viktig å få nøyaktige data fra Google Analytics for nettstedets helse.

Hovedspamreferansedomene

Det ville ikke være feil å si at det er mange spam-domener, men de kjente er darodar.com, ilovevitaly.co, semalt.com og knapper-for-website.com. Det er viktig å holde seg borte fra disse nettstedene og andre lignende nettsteder, da de kan skade nettstedet ditt og ødelegge Google AdSense.

Fjerning av brønnen betjente boter og edderkopper

Du kan fjerne de artede edderkoppene og botsene fra dataene dine ved å justere innstillingene dine. Hvis du ikke blokkerer eller fjerner dem så tidlig som mulig, er det sjansene for at nettstedet ditt blir skadet. De fleste av roboter og edderkopper ser stedvennlige, men de ødelegger faktisk dine online- og offline-data. Google Analytics tilbyr en rekke tilbud, tips, triks og forslag for å fjerne dem fra nettstedet ditt. Du kan gå til administrasjonen for å sjekke de nye oppdateringene og justere innstillingene tilsvarende.

Slik fjerner du Ghost-henvisninger?

Etter å ha testet noen avtaler, har jeg funnet ut at det er lett å blokkere spøkelsesreferanser ved å installere og aktivere filtre. Pass på at du bruker en rekke filtre for å maksimere din online beskyttelse. Du bør også sette opp de gyldige vertsnavnet filtre. For dette må du sette sporings-ID eller nummer på. La meg her fortelle deg at botsene er veldig kloge; de ville ikke la noen sjanse gå bort når nettstedet ditt eller Google Analytics ikke er skadet.

Fjern Crawler Referral Spam

Når du har justert innstillingene ovenfor, er neste trinn å implementere et gyldig vertsnavnfilter som vil holde nettstedet ditt og Google Analytics trygt fra henvisningspost. Du bør ikke glemme at crawlers besøker nettstedet ditt nå og da og prøver å skade dataene dine. Det er derfor du bør fjerne dem fra både nettstedet ditt og Analytics så tidlig som mulig.

November 23, 2017