Back to Question Center
0

Spør Semalt Expert: Hvordan blokkere intern trafikk med Google Tag Manager?

1 answers:
Innendørs trafikk er tvilsomt avbildet som «dine representanter», «enkeltpersoner som er nær din merkevare», «annonseringsavdelingen», «din websikkerhetsreferer».

I denne artikkelen vil Michael Brown, den ledende ekspert fra Semalt , beskrive to strategier som forklarer denne typen innsideaktivitet ved hjelp av (generelt) Google Tag Manager.

Det er to strategier:

1) Besøksadresse - ethernet networking for the small office and professional home office.

2) IP-ekstraksjon.

Begge tilnærmingene har sine fordeler og ulemper.

Hvis den generelle befolkningen du trenger å bli innlemmet i din interne aktivitet, alltid beveger deg, bruker et utvalg av gadgets ut og om, eller er vanskelig å finne bare ved å bruke en IP-adresse grense, bør du utnytte den primære strategien.

IP-utvinning krever at du har en bestemt IP-adresse i betraktning som du trenger til stykke. Dette er det beste alternativet for aktivitet som starter fra stasjonære flekker, ligner kontorstrukturer eller systemer.

Teknikk 1: Besøksadresse

Jeg liker virkelig denne teknikken, siden det er helt kundeside, trenger det ikke noen tilpasset kapasitet eller ytre programmeringsgrensesnittanrop for å gjenopprette IP-adressen. Det gir ut til dine representanter eller klienter, på av sjansen at de ønsker å bli behandlet som utenfor trafikk.

En parameter som den trenger, uansett, er at din indre trafikk sørger for å bruke nettadressen hver gang de besøker nettstedet ditt.

Bruk en URL-revolusjon (toppspiss)

På av sjansen for at du finner ut at en URL-forespørselsparameter er kjedelig, bør du konfigurere en 301-server-sidefordeling og bruke enten en underdomene eller forfengelighet-URL for å håndtere omadresseringen.

Teknikk 2: IP-utvinning

En fremtredende tilnærming til å isolere innetrafikk fra den ytre aktiviteten er å benytte kundens IP-adresse. Den mest anerkjente teknikken er å bruke Google Analytics typiske høydepunkter for å sile gjennom en hvilken som helst IP-tendens som er innenfor en forhåndsdefinert grad.

Denne veiledningen er for å kommentere innvendig trafikk, ikke for å adskille den, så du vil sjekke kundens IP-adresse mot et forutbestemt område, og hvis det ligner det, sender du disse dataene via den tilpassede plattformen.

Gjenopprett og behandle IP ved hjelp av JavaScript

På sjansen for at du ikke kan bruke server-side scripting eller PHP, kan du bruke JavaScript. Alt i betraktning, du kan faktisk ikke slå kunden IP ved hjelp av bare JavaScript. Du må be om IP fra en ekstern ressurs.

Send tilpasset dimensjon med nettstedbesøkstag

Endelig skal vi nå slutten av dette byrdefulle eventyret. Det er en flott mulighet til å justere nettstedet ditt besøk tag, med målet om at det inkorporerer data om bevegelsen slags et tilpasset perspektiv.

November 24, 2017