Back to Question Center
0

Slik sporer du virkelige brukere som besøker nettstedet ditt - Semalt Expert

1 answers:

Lukk overvåking av en nettstedstrafikk er et betydelig engasjement for å sikre sikkerheten til datasystemet og levering av faktisk statistikk. Besøkende til et webprogram kan øke til mistenkelige høyder og nedturer som ikke er forutsigbare. Dette kan skyldes spam og spøkelsesreferanser på nettstedet relatert til å infisere datasystemet med skadelig programvare, virus og trojan.

En del av skadelig programvare og virus, spam nettstedstrafikk registrerer en falsk statistisk data på Google Analytics som gir urettferdige forhåpninger til nettstedseieren. I et bud for å etablere riktig informasjon på Google Analytics, finnes det et par måter å ekskludere trafikk fra Web Monitoring Service - Site24x7

I denne artikkelen gir Nik Chaykovskiy, den Semalt Senior Customer Success Manager, enkle måter å filtrere den mistenkelige trafikken steg for steg på:

Først av alt, utelukker du trafikk ved hjelp av en unikt webleserversjon Site24x7 som er opprettet i Google Analytics. Denne metoden brukes til å filtrere trafikk fra webområdet Web Site24x7 (Real Browser) ved å konfigurere en filterkonsoll i Google Analytics - cifrado de seguridad ssl encryption. Filtret er skjult for å vises i Google Analytics-visningen, og gir derfor en utmerket måte å ekskludere trafikken fra nettsporingstjenester som kan infisere skadelig programvare, virus og falsk trafikkstatistikk til systemet.

I motsetning til andre nettlesere har Firefox en unik versjon av Web Application Monitor (Real Browser) med en unik mindre versjon (dot) 247, som har mulighet til å spille av registrerte transaksjoner. Mens sporing av nettstedsbesøk ved hjelp av Google Analytics, kan konsollen justeres for å ekskludere aktiviteter i den mindre versjonen 247 for å sikre at bare korrekte data gjenspeiler Google Analytics, mens blokkering av trojaner og skadelig programvare blokkeres.

Trinn for konfigurering av Google Analytics-konsollen for å ekskludere Site24x7

  • Logg inn på Google Analytics-kontoen og naviger til Admin-alternativet. Under Admin velger du Filters og legger til Filters.
  • På menyen, velg Robot Trafikksted24x7 som Filternavn.
  • Velg ekskluder på Tilpasset filter under Filter Type.
  • På Filtreringsfelt velger du nettleserversjon.
  • Til slutt velger du 24x7 som filtermønster.

Etter at du har oppgitt de nødvendige detaljene, klikker du på Bruk på alle visninger for å lagre endringene som eliminerer spamaktivitetene som tegner skadelig programvare, virus og skadelig registrert trafikk på Google. Unntatt Site24x7 ved å blokkere Block Domain er et alternativ som konfigurerer flere domenenavn for å ignorere eller tillate utførelse av Site24x7. Bloc-domenet sikrer at Site24x7-muligheten til å be om overvåking av nettsider ikke lykkes.

Fremgangsmåte for å aktivere blokkdomenet

  • Åpne Webapplikasjonsalternativet under Web i Real Browser.
  • Velg Konfigurert og valgt Rediger fra Web Application Monitor fra Handling-menyen.
  • Naviger Rediger-menyen, og velg Blokker domener og feed i Google Analytics som domenenavnet.
  • Send inn for å lagre endringer. Følg diskusjoner i fora eller konsulter for spørsmål om blokkering av trafikk fra Site24x7 Web Applications for å holde seg trygg fra skadelig programvare, virus, trojansk og spam trafikk.
November 23, 2017