Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Plugin Kostnad - Nyttige tips

1 answers:

Et egendefinert WordPress-plugin har sin unike design, spesifikke funksjoner og bestemte funksjoner som nøyaktig samsvarer med virksomheten din. Det finnes hundrevis til tusenvis av gratis og premium plugins, men et tilpasset WordPress-plugin har ikke noe alternativ, da du kan redigere det og øke funksjonene i henhold til dine krav og forventninger. Selv om det er ganske vanskelig å woo kundene på internett, kan du fremdeles skape fantastiske WordPress plugins og øke salget.

Ross Barber, en topp spesialist av Semalt Digital Services, fokuserer på det faktum at bedrifter og utviklere forstår at brukerne ikke vil betale tungt for WordPress-plugins. Derfor er de fleste pluginene standard og gratis, noe som betyr at du umiddelbart kan laste ned, installere og aktivere dem. Ulike webutviklere og ingeniører tilbyr elegante løsninger på pluginrelaterte problemer, og prisene er åpenbart høye - commercial or residential appraisal. Basert på dine forretningsbehov kan du enten velge de gratis pluginene eller de betalte versjonene.

Forstå prisene på WordPress-plugins

Hver tilpasset WordPress-plugin er bygget for den enkelte kunde, og kostnadene varierer, basert på hvor mye tid forfatteren tok for å bygge den. WordPress-plugins kommer i et stort utvalg, og prisene varierer fra bedrift til selskap. Tilleggsprisen er funksjonen til to hovedtyper: utvikleren som har utviklet en bestemt plugin og tiden han tok for å lage og lansere sin plugin uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Hvis du er ny på WordPress og vet ingenting om plugins og deres priser, bør du huske på følgende punkter:

1. Spør rundt og få overslag over kompleksiteten til WordPress-plugin:

Først og fremst bør du spørre deg om å få overslag over hvordan pluginene fungerer og hvor komplekse de er. For å finne ut hvor komplisert din WordPress-plugin er, er det ingen erstatning for IT-eksperter. Hvis du vet alt om utvikleren og har en ide om hvor mange plugins han allerede har lansert, vil det være enkelt for deg å anslå kostnadene eller prisen på et plugin. For dette formålet kan du bli med på de offisielle WordPress-forumene, WordPress subreddits og WordPress-gruppene på nettet. Still spørsmål og kontakt seniorer for å vite hvor mye et plugin vil koste deg, og hvilke er de beste forfatterne i denne bransjen.

2. Prisene for et tilpasset WordPress-plugin

Det er åpenbart at prisene på de egendefinerte WordPress-plugins vil variere og vil avhenge av hvor mange positive anmeldelser og kommentarer de har mottatt. Generelt forstår WordPress-eksperter og utviklere at prisene ikke kan være de samme som forskjellige plugins, er ment å utføre varierende oppgaver.

3. Leser generelt

Du bør prøve å forstå kompleksiteten til det egendefinerte WordPress-pluginet før du beregner prisen. Jo mer komplisert et plugin er, desto høyere blir dets priser. Pluggene du ser på WordPress-kontoen, utfører det begrensede antall funksjoner og har ikke mange funksjoner. Og hvis du har en profesjonell nettside, eller du ønsker å utvide virksomheten din på kort tid, bør du aldri stole på de gratis pluginene og i stedet velge de egendefinerte WordPress-pluginene som vil koste deg noe fra $ 10 til $ 900.

November 26, 2017