Back to Question Center
0

Semalt: Video Marketing Strategie På Facebook Du må vite

1 answers:

Facebook tilbyr en av de beste plattformene for å plassere videoannonser. I motsetning til YouTube, har det en større publikum, de er dykkere. Folk velger videoannonser fordi de lar seg forestille seg. Dessuten er videoens opvallender sammenlignet med vanlige meldinger. I dag blir det over 8 milliarder videoer på Facebook. Hvis du vil utvide din video-tilstedeværelse, bruk Facebook - vitamins life extension.

Alexander Peresunko, den ledende markedsføringseksperten Semalt , tilbyr 11 tips om hvordan man kan bruke Facebook video for mer involvering.

1. Last opp videoen direkte på Facebook

Facebook-video får oppmerksomhet. Forskning viser at Facebook-videoer har en høyere organisk rekkevidde i forhold til videoer fra andre plattformer. De har fire ganger bedre ut enn alle andre plattformer, inkludert YouTube.

Den automatiske spelfunksjonen på Facebook gjør at brukerne stopper med hva de gjør for å se og høre på en video som de ikke hadde planer om. Du gjør dette noen ganger, ikke?

Facebook har også en kikkfunksjon. Hensyn, fordi folk ofte ser på videoer som de har mange meninger. Fra dataene kan du se hva fans i en video vil. Det hjelper til med å skape mer innhold i fremtiden.

2. Shock and Awe innen de første 4 sekunder

Det hjelper til med å skape. Gjør dette selv om videoen ikke er skokkende. Gjør dette døren en kjapp del å være humoristisk å være. Det må være kreativt.

Den åpningsdelen av videoen må være interessant, slik at publikumsdøren fortsetter å se. De fleste mennesker stopper ikke med å se på videoer når den første delen er tøff. Folk liker også å se på korte videoer. Korte videoer er effektive sammenlignet med langere. De kan enkelt deles. De blir også til slutt kikket.

3. Bruk Facebook 360-video om immersive historier å lage

Facebook introduserte Facebook 360 for kommunikasjon og interaksjon å forbedre. Det hjelper din publikum til å gi en mer eksperimentell følelse. De Facebook 360 videoen gir brukerne muligheten til å se videoen fra alle perspektiver som de vil. De kan rotere panetten.

4. Gi en video på din side

Når du har en video, blir det fremtredende. Feature video dør døren dine fans blir elsket. Videoen må vises på den aktuelle delen av din side. Det skulle ha en større miniatur enn resten. Folk som besøker din side, vil sikkert se på klikk når de besøker dem. Bruk kjennetegnet video for å markedsføre din kommende begivenhet av din nyeste video.

5. De videoopptaket

De fleste Facebook-videoene blir avspilt med lyden ut. Beskriv det slik at publikum kan vite hvor det dreier seg om det automatisk spiller. Lag bildeteksten intrigerende slik at de kan se

6. Lukk en opprop til handling i

Den funksjonen Facebook Call-to-Action gir kijkers av din video noe etter å se. De knappen har forskjellige opproeper, blant annet: Mer se, Kjøp nå, Mer informasjon, etc.

7. Gjør bruk av Facebook Live

Med Live-funksjonen fra Facebook kan du streame live video uten å fortelle Facebook. Du kan forberede deg under alle faser av dine arrangementer. For arrangementet, under arrangementet og etter arrangementet.

8. Har en spilleliste

Lag en spilleliste for å kontrollere folk mens du navigerer gjennom videoene dine. Det gjør det enkelt å søke gjennom dine videoer. Brukere kan redusere deres søknad ved å bruke de tilbudte kategoriene.

9. Kjør Facebook-annonsekampanjer

Så mange videoer blir daglig oppdatert på Facebook. Om fordelene ved annonsen skal betales for en annonse, slik at den kan vises til din målgruppe.

10. La op de miniaturen

Velg en god miniatyrbilde fordi kijkers ser miniaturen før du ser på videoen. Facebook tilbyr tilpassede miniaturer. Gjør bruk av denne funksjonen.

11. Analyser dine resultater og forbedrer dine neste videoer

Bruk analytisk for å vite hvordan din video utfører. Se hvor mange mennesker det har sett på, fullføringsforholdet og de dyreste. Utfør disse dataene, forbedrer din neste video.

Conclusie

Facebook har en høyere organisk rekkevidde enn hver annen plattform. Gjør bruk av de ovennevnte tipsene, dersom alle dørene er implementert, for å få din virksomhet til neste nivå. De er viktige for hver online markedsfører.

November 24, 2017