Back to Question Center
0

Semalt: Tips om hvordan du filtrerer intern trafikk fra Google Analytics

1 answers:

Visste du at dine egne besøk, vanligvis kalt intern trafikk, kan påvirke Google Analytics-statistikken negativt? I de tidlige stadiene av kampanjen din, har aktivitetene dine en tendens til å påvirke rapportene dine, ettersom nettstedene dine mottar liten trafikk i løpet av den tiden. Intern trafikk påvirker ikke bare antall besøk registrert i Google Analytics, men også gjennomsnittlig tid brukt av besøkende på nettstedet ditt, avkastningsfrekvensen og andre viktige parametere.

Noen verktøy har blitt lagt fram for å spore dine daglige besøk og trafikken generert av interne parametere. Imidlertid består hver metriske metode av meritter og demerits - small business computer support pricing. Google Analytics hjelper markedsførere å spore trafikken generert ved interne besøk. Balansering av både intern og ekstern trafikk er en nødvendighet for å ha en effektiv kampanje i det lange løp.

Frank Abagnale, Semalt Customer Success Manager, presenterer listen over måter som vil hjelpe deg med å velge den beste metoden som vil favorisere kampanjen din, og hvordan du implementerer den.

Filtreringsfunksjonen for Google Analytics

Dette er en av de vanlige funksjonene som arbeider for å filtrere ut domener, sidetitler og IP-adresser. Filtrering av kildedomenet og IP-adressen anses å være det ideelle valget for å begrense dine interne besøk fra å påvirke rapporter og statistikk. Filtreringsfunksjonen tillater innholdsannonsører og nettstedseiere å ekskludere alle funksjoner relatert til det interne miljøet.

Ifølge eksperter blokkerer Google Analytics-filterverktøyet trojanske virus og skadelig programvare fra å generere falsk trafikk.

Fordeler og ulemper ved bruk av filtreringsfunksjonen

Google Analytics-filtreringsverktøy lar markedsførere ha full kontroll over nettstedets operasjoner. Også verktøyet tilbyr både fleksible og pålitelige løsninger. På den annen side anbefales ikke Google filtreringsverktøy for små organisasjoner og selskaper.

Google Analytics-spesiell informasjonskapsel

Dette nyttige verktøyet skiller mellom intern og ekstern trafikk. I det lange løp blokkerer den intern trafikk fra å ta kontroll over rapportene dine.

Pros
  • Anbefalt for små organisasjoner
  • Tilbyr fleksible og enkle løsninger
Cons
  • Ikke egnet for store organisasjoner.
  • Ganske dyrt på grunn av kostnadene som oppstår ved å betale fagfolk

Server Side Metoden

Vanligvis referert til som backend-metoden, tillater server-side-metoden at eiere av eiere kan konfigurere sine servere. Ved å gjøre det, er sporingskoden for intern trafikk, malware og Trojan-viruset begrenset fra å bli registrert ned i statistikken.

Pros
  • Betraktet som den sikreste og pålitelige teknikken
  • Tillater markedsførere å bruke både dynamiske og faste IP-adresser
  • Praktisk til alle slags nettlesere
Cons
  • Gir ikke konsekvent avkastning på caching system med statiske versjoner av siden besøkt.

Når det gjelder markedsføring, er det viktig å generere trafikk og øke brukernes engasjement. Imidlertid har trafikk generert fra det interne miljøet en tendens til å påvirke rapporter og statistikk negativt i algoritmer. Ovennevnte verktøy og teknikker hjelper deg med å fjerne og begrense intern trafikk fra å påvirke Google Analytics-rapporten. Etter å ha filtrert ut trafikken generert fra kontoret, bør du vurdere å implementere endringene effektivt.

November 23, 2017