Back to Question Center
0

Semalt: Store trusler En online gamer kan møte og måter å takle dem med

1 answers:

Spillverdenen har gjennomgått enorme forbedringer i løpet av det siste tiåret. Hackerne har ikke blitt etterlatt og fortsetter å ødelegge ved å slippe ut skadelig programvare og ransomware som er spesielt rettet mot spillere på nettet. I dag tilbyr Max Bell, Semalt Customer Success Manager, å se de fem største truslene for online spillere og hvordan man kan unngå dem.

TeslaCrypt

Ransomware er designet for å låse deg ut av datamaskinen din til du betaler et spesifisert beløp som løsepenger. TeslaCrypt er programmert til å kryptere spillspilldata for de fleste populære online spill. Du må betale et løsesum for å få tilgang til filene sine og fortsett å nyte favorittspillene dine. Minecraft og Call of Duty er to av de vanlige spillene som denne ransomware er kjent for å målrette mot.

Selv om utviklerne av denne programvaren har sluttet sin filgjenopprettingstjeneste, er denne ransomware fortsatt der ute og sprer seg fort. Heldigvis finnes det et dekrypteringsverktøy som er skreddersydd for denne ransomware du kan laste ned og bruke for å få tilgang til systemet.

Password Stealers

Password Stealers blir også referert til som keyloggers. De fanger tastaturangrep og kan til og med stjele dine personlige opplysninger som kredittkortnumre. Denne trusselen har i det siste klart å stjele spillerne tilgang til et online spill som Origin og Steam.

En av taktikkene som brukes til å infisere datamaskiner, er når et potensielt offer mottar en chatmelding fra en medspiller for å bli med i et lag. Den ukjente spilleren roser vanligvis ofre for sine ferdigheter og inviterer dem til å bli med i en sirkel av flotte spillere. Etterpå blir offeret bedt om å laste ned og installere et program som følger med keyloggeren. Du kan bli kvitt denne trusselen ved å bruke et av de anerkjente anti-malware-programmene.

Fake Game Cracks

På samme måte som keyloggerne, er denne trusselen avhengig av sosialteknikkteknikk for å infisere offerdatamaskiner. Offeret er lokket for å laste ned og installere en sprekkversjon av et spill som han / hun elsker å spille når han / hun virkelig installerer skadelig programvare. Selv om installering av filen tillater en gamer å spille spillet uten å kjøpe lisensen, installerer den skadelig programvare som kan kompromittere funksjonaliteten til PCen eller stjele personlig informasjon som passord hvis det er en keylogger.

Den eneste løsningen på denne trusselen er å unngå sprukne versjoner av spill. Gå en ekstra mil og ha et robust anti-virus som kan skanne og slette slik skadelig programvare fra systemet ditt helt.

Falske applikasjoner

For øyeblikket kan du laste ned spillet på smarttelefonen for å spille mens du er på farten. Dessverre er det hundrevis av falske applikasjoner som maskerer som de offisielle spillene. Last ned en slik app vil ødelegge mobilenheten din. Det kan være et ransomware eller et virus som vil tørke data av smarttelefonen din umiddelbart, installer den.

phishing

Phishingforsøk har blitt svært vanlige de siste årene. Siden nesten alle kunnskapsrike Internett-brukere som har spillere har en e-post, sender hackeren en e-post som ligner legitim e-post fra det originale spillfirmaet. Ved å klikke på koblingene i e-posten, installeres automatisk adware, malware eller spionprogrammer på datamaskinen eller mobilenheten.

Bunnlinjen er at du må være forsiktig når du spiller spill online. Se hvilke koblinger du klikker på, apper du laster ned, og ha et robust antivirusprogram installert på datamaskinen og smarttelefonen for å låse ut disse truslene Source .

November 23, 2017