Back to Question Center
0

Semalt Stelt For Hvordan Du Din EMM-kampanje må forbedres

1 answers:

E-postmarkedsføring er en av de mest effektive digitale markedsføringsstrategiene i verden. I en nylig rapport ble det vist at e-postoppføringer 8 ganger mer åpner og klikker enn hver annen type e-post, og genererer 6 ganger mer inntekt enn andre markedsføringsstrategier som sosiale medier. E-postmarkedsføringsteknologi blir også brukt av 82% av B2C og B2B-bedrifter for å holde kontakten med kunder og markedsprodukter og tjenester.

Her er nyttige tips om hvordan du kan stimulere din EMM-kampanje, som foreslått av Ross Barber, kundesuksessansvarlig Semalt .

1. Lær din publikum

Å forstå de behov og forventninger som målgruppen for din bedrift har, vil hjelpe deg med å opprette sammenhengende e-postmeldinger som hjelper deg med å nå dine mål - commercial real estate appraisal services. Hvis du alle personer på din liste med ett budskap bombarderer, blir ditt rykte skadet og kunder blir etterfulgt. Noen abonnenter kan e-posten som spam også markere når det ikke har noen verdi for dem.

2. E-post må være kort og kort

I det siste var det vanlig å få e-postbrev med sider med innhold. Selv om bedrifter fortsatt sender denne typen e-post, er de mindre ofte. Dør dine e-postkort direkte og umiddelbart, slik at dine e-postmeldinger åpnes og leses av mottaker. Viktigere, millioner av mennesker bruker mobile enheter til å lese e-post, slik at den blir kort, slik at målgruppen dem kan lese lett når de er på vei.

3. Boring Opening Lines

Irriterende e-post temaer og dårlige åpningslinjer, som "Hei herre" av "Jeg beklager at jeg er vanskelig", er utdatert og kan føre til at dine e-postmeldinger blir merket som spam av dine abonnenter, uansett om de er opptatt av det betydning av det meldingen. Gå ut av den menigte ved å benytte åpningslinjer som mottakerens oppmerksomhet umiddelbart vil få, og at han eller hun motiverer å åpne og lese av innholdet på e-posten.

4. Adresse zorgen van de ontvanger

Desist av bruk av verouderde og generiske intro s som "Dear Sir, Best Customer" og lignende. Gjør det personlig ved å legge inn navnet på mottakeren i dette delen av e-posten. Hvis du sender e-postmeldinger med bildestuurprogrammer, er det mulig å lage dem personlig ved å oppgi navnet på hver mottaker i emnelinjen. Dette viser at du omgiver, og at e-posten ikke er tilfeldig sendt.

5. Inkluderer en call-to-action

En kall-til-handling er en uttrykk for et ord som beskriver beskrivelsen du vil motta av mottakeren etter at du har lest e-posten. Det er tilrådelig å få en CTA per e-postmelding, fordi flere CTAer har muligheten til å forveksle brukeren. Hvis du vil bruke den til å sende mottakeren til en bestemt nettside, må du sørge for at innholdet på denne siden samsvarer med forventningene eller løftene du har gjort i e-posten.

6. Gjør det lesbart

De mest suksessfulle e-postmarkedsførerne har kunststyrt for å gjøre e-posten lettere og behagelig. Det er en av de sikre måtene å nå dette målet på bruk av store lesbare fonter som kan brukes både på skrivebord og mobil.

Begynn med å bruke disse seks beviste tipsene for å få suksess fra din e-postmarkedsføringskampanje. Sørg for at du følger de resultatene som følger for å vite om du er i god retning.

November 24, 2017