Back to Question Center
0

Semalt: Slik fjerner du henvisningspam? Enkle tips

1 answers:

Spam referral trafikk har blitt et daglig møte for de fleste Internett-brukere. Å bli kvitt denne typen trafikk er viktig for hver nettside eier eller SEO byrå operatør. Google Analytics-verktøyet har mange måter å fjerne henvisningsspam fra, fra referanserapporten til GA - itaste mvp drip tank mods. Spam trafikk var et gammelt konsept av svart hat søkemotor teknikker. Enkeltpersoner ville bruke denne metoden til å lyve for sine kunder på å gjøre sine nettsteder rangerte fort. Dessuten kan det føre til falske annonsevisninger, noe som fører til store tap på sine intetanende kunder. Forståelse av henvisningspost er viktig for alle som gjør e-handel.

Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager for Semalt , utdyper her noen praktiske problemer i denne forbindelse.

Forstå henvisningstrafikk

Referrer trafikk er de besøkende som klikker koblinger til nettstedet ditt fra andre nettsteder. Når nettsteder kobler til nettstedet ditt, er det en direkte domenekobling, som kan føre til en jevn flyt av besøkende. For eksempel kan man klikke på en lenke til nettstedet ditt fra et domene som National Geographic's Website. Domenen din vil være på Nat Geos nettsted fordi du har blitt en Nat Geo-dommer.

Hva er henvisningspost

Henvisningspost er trafikk som kommer fra domener som kan være koblet til nettstedet ditt. Noen av taktikkene kan innebære ekte legitime besøk fra faktiske mennesker. I andre tilfeller forsøker referrer spam å lure din GA sporingskode til å registrere et sidevisning som er feil. I begge tilfeller vurderer du GA-besøk som kanskje eller ikke nødvendigvis reflekterer som en del av dine besøkende. I mange tilfeller kan henvisningsspørsmål forekomme som spøkelsesreferanser eller til og med krav om henvisninger:

  • Crawler henvisninger: De er hovedsakelig bots. Trafikk som stammer fra bots hvis det ikke er legitimt. De kommer til nettstedet ditt under legitime trafikk økter.
  • Ghosthenvisninger: Disse besøker ikke nettstedet ditt. Imidlertid klarer de seg å lure Google Analytics til å registrere et falskt besøk.

Fjerne referrer spam

Hver webmaster trenger nødvendige verktøy for å håndtere trafikk som ikke kommer fra ekte kunder. For eksempel kan noen av verktøyene som nettredaktører bruker til å utføre tilbakekoblingstjenester, hjelpe personer å fjerne henvisningsspam. For eksempel kan du aktivere noen av disse i fanen administrasjonsinnstillinger.

I admin-fanen kan du aktivere botfiltreringstjenester. Det er spam-data samt edderkopper som har en tendens til å krype et nettsted av ulike årsaker. Å skape tilpassede botfiltre kan bidra til å holde unna noen av disse trafikkildene, som kanskje ikke er gyldig gyldige. Noen domener som Semalt har en kjent historie om å kaste spamangrep.

Det er viktig å bruke en e-postleverandør som er sikker e-postleverandører kan filtrere noen henvisningstrafikk fra nettsteder. De kan gjøre hele surfingssesjonen trygg, så vel som å beskytte klientene mot mulige spamangrep.

Konklusjon

Referrer spam er et stort problem som står overfor flertallet av internettbrukerne. Noen av de svarte hattene SEO-byråer pleier å benytte referansespam taktikk for å gi sine raske resultater. Denne trafikken har ikke grunnlag for anvendelighet. Du kan møte noen straffer når du prøver å rangere ved hjelp av spam-trafikk. Denne retningslinjen kan hjelpe deg med å unngå henvisningstrafikk.

November 24, 2017