Back to Question Center
0

Semalt: Siste teknologier Spar millioner av liv

1 answers:

Ross Barber, Semalt Customer Success Manager, kommer til å dele en fantastisk historie hvordan UNICEF hjalp unge med å bruke toppmoderne SMS-plattform som heter U-Rapport.

Folk anser ofte at UNICEF er ansvarlig for barns behov siden denne organisasjonen har reddet utallige ungdommer. Spesielt fortsetter det å bevise seg i deres raske respons på orkanen Irma. Sammen med U-Rapport, en SMS-plattform med bildeoptimalisering, leverte de informasjon og sikkerhetsinstruksjoner effektivt til mulige ofre. Selv om det bare er en enkel historie, og det er ganske fantastisk.

Forespørsel om umiddelbar handling

UNICEF Latin-Amerika og Karibiske kontorer holdt i kontakt med eksperter fra UNICEFs globale innovasjonssenter den 2 - software queue. september. Årsaken til dette var å lansere U-rapport i Karibia og å markedsføre den via Facebook, som en reaksjon på oppdateringen av orkanen Irmas bane.

En praktisk kommunikasjonsmetode

Den nye kommunikasjonsplattformen, kalt U-Rapport, benytter en SMS eller tekstingsteknologi som følger med optimalisering av bilder, for praktisk innsamling og spredning av viktig, livreddende informasjon for ungdommen. Videre virker søknaden som et middel for dem å stemme ut sine problemer og be om hjelp. Dermed teller U-rapporten virkelig som en revolusjonerende innovasjon for folks velferd.

U-rapporten ble tidligere brukt for å forhindre spredning av det dødelige Ebola-viruset i Liberia tilbake i 2014. Med søknaden kan UNICEF og allierte institusjoner sende ut undersøkelser for å identifisere problemer som folk opplever og deler med dem noen tilgjengelig livreddende informasjon og instruksjoner.

Den eneste informasjonskilden

Blant de 10,5 millioner barna som bor i landene som står overfor orkanen Irma, angir omtrent halvparten at U-rapporten var den eneste kilden til informasjon og sikkerhetsrådgivning. Mens stormen går, fortsetter UNICEF å benytte plattformen til å samle informasjon om plasseringene til ungdommer som trenger hjelp. Etter det kan UNICEF begynne å ansette svar som er tilpasset de berørte personers behov.

Innkommende rekvisita fra København

Som svar på de trengende, begynner UNICEFs Supplies Division i København å handle. Med verdens største lager, er de i stand til å yte humanitær hjelp til ofrene. Nå har de begynt å forsyne pakker og laster inn i fly.

Håper vil aldri dø ut

Med sin SMS-plattform, U-rapport, klarte UNICEF å reagere raskt på den kommende katastrofen, samtidig som ungdommen gir et middel til kommunikasjon og en informasjonskilde. Takket være U-rapporten, med tekstingsteknologi og bildeoptimalisering, spredte sikkerhetsinstruksjonene seg raskt blant de ti og en halv million ungdommer som var i ferd med å møte orkanen, og sparte utallige liv. Nå sender UNICEF matforsyninger og andre hjelpemidler til ofrene. Samlet sett vil håp ikke dø ut så lenge folk forblir aktive for å hjelpe andre.

November 24, 2017