Back to Question Center
0

Semalt: Siste teknologier Spar millioner av liv

1 answers:

Ross Barber, Semalt Customer Success Manager, kommer til å dele en fantastisk historie hvordan UNICEF hjalp unge med å bruke toppmoderne SMS-plattform som heter U-Rapport.

Folk anser ofte at UNICEF er ansvarlig for barns behov siden denne organisasjonen har reddet utallige ungdommer. Spesielt fortsetter det å bevise seg i deres raske respons på orkanen Irma. Sammen med U-Rapport, en SMS-plattform med bildeoptimalisering, leverte de informasjon og sikkerhetsinstruksjoner effektivt til mulige ofre - grand monarch slot machine. Selv om det bare er en enkel historie, og det er ganske fantastisk.

Forespørsel om umiddelbar handling

UNICEF Latin-Amerika og Karibiske kontorer holdt i kontakt med eksperter fra UNICEFs globale innovasjonssenter den 2. september. Årsaken til dette var å lansere U-rapport i Karibia og å markedsføre den via Facebook, som en reaksjon på oppdateringen av orkanen Irmas bane.

En praktisk kommunikasjonsmetode

Den nye kommunikasjonsplattformen, kalt U-Rapport, benytter en SMS eller tekstingsteknologi som følger med optimalisering av bilder, for praktisk innsamling og spredning av viktig, livreddende informasjon for ungdommen. Videre virker søknaden som et middel for dem å stemme ut sine problemer og be om hjelp. Dermed teller U-rapporten virkelig som en revolusjonerende innovasjon for folks velferd.

U-rapporten ble tidligere brukt for å forhindre spredning av det dødelige Ebola-viruset i Liberia tilbake i 2014. Med søknaden kan UNICEF og allierte institusjoner sende ut undersøkelser for å identifisere problemer som folk opplever og deler med dem noen tilgjengelig livreddende informasjon og instruksjoner.

Den eneste informasjonskilden

Blant de 10,5 millioner barna som bor i landene som står overfor orkanen Irma, angir omtrent halvparten at U-rapporten var den eneste kilden til informasjon og sikkerhetsrådgivning. Mens stormen går, fortsetter UNICEF å benytte plattformen til å samle informasjon om plasseringene til ungdommer som trenger hjelp. Etter det kan UNICEF begynne å ansette svar som er tilpasset de berørte personers behov.

Innkommende rekvisita fra København

Som svar på de trengende, begynner UNICEFs Supplies Division i København å handle. Med verdens største lager, er de i stand til å yte humanitær hjelp til ofrene. Nå har de begynt å forsyne pakker og laster inn i fly.

Håper vil aldri dø ut

Med sin SMS-plattform, U-rapport, klarte UNICEF å reagere raskt på den kommende katastrofen, samtidig som ungdommen gir et middel til kommunikasjon og en informasjonskilde. Takket være U-rapporten, med tekstingsteknologi og bildeoptimalisering, spredte sikkerhetsinstruksjonene seg raskt blant de ti og en halv million ungdommer som var i ferd med å møte orkanen, og sparte utallige liv. Nå sender UNICEF matforsyninger og andre hjelpemidler til ofrene. Samlet sett vil håp ikke dø ut så lenge folk forblir aktive for å hjelpe andre.

November 24, 2017