Back to Question Center
0

Semalt Shares Kompetente tips om hvordan du unngår Ransomware Attacks

1 answers:

Internett spiller en viktig rolle når det gjelder digital markedsføring, kommunikasjon og jobbgjøring. Bedrifter og restauranter går også digitalt for å nå ut til kunder og nye besøkende på et stort, et scenario som angriperne utnytter. Å drive et bedriftsnettsted eller en B2B-bedrift uten omfattende nettsikkerhet, gjør en bedrift til stor fare og risiko.

I dag genererer hackere trojanske trusler og skadelig programvare som krever dollar fra nettstedseiere etter å ha full kontroll over sine nettsteder. Hver dag besøker mer enn en milliard klienter algoritmer for søkeresultater som søker å finne friskt og originalt innhold. Going digital forsikrer bedrifter om store avkastninger etter en gjennomføring av en langsiktig strategi for å sikre flere besøkende og generere trafikk.

Cyberkriminelle har innovert nye teknikker og verktøy for å forplante seg til datamaskiner og nettsteder uten eiers samtykke. På den annen side har SEO-profesjonelle gjort frigjøringer om hvordan man unngår å bli hacket av ondsinnede trusler. Å være årvåken når surfing bidrar til å unngå virusinfeksjon.

Følgende tips som Ryan Johnson, den ledende ekspert fra Semalt , fastsetter, vil hjelpe deg å betjene nettstedet ditt trygt uten å bli frustrert av hackere.

Holde systemprogramvaren oppdatert

Utdaterte programmer og programvare gir nettstedseiere en stor risiko for å bli hacket lett. Ingen ønsker å gå ut av virksomheten som et resultat av hacking av hackere. Overvei å oppgradere programvare og anti -malware til de nyeste versjonene som er tilgjengelig på internett for å blokkere Ransomare og Trojan virus fra å infisere datamaskinen. Installere anti-malware spiller også en nøkkelrolle mot blokkering av angrep og trusler. Vær et skritt foran hackere ved å installere og planlegge full skanning for å oppdage og fjern alle trojanske trusler som kanskje hadde blitt installert på PCen uten din kunnskap.

Ta på spam e-post og andre vedlegg

Spammere utnytter nå datamaskinbrukere ved å sende dem falske e-poster og meldinger til deres e-postadresser. Etter at e-posten er åpnet, blir en klient omdirigert til et skadelig nettsted som hackere bruker til å hente mer informasjon om en datamaskinbruker. I de fleste tilfeller består spam-e-post av en generert kobling med ondsinnede koder som ber datamaskinen brukere å fylle ut informasjonen deres og motta priser.

Ta på fjernkontorstilkobling

Eksterne stasjonære tilkoblinger setter nettstedseierne i fare som installert skadelig skadelig programvare som ransomware kjører eksternt uten samtykke fra PC-eiere. For å unngå å bli hacket av angripere, deaktiver den eksterne skrivebordstilkoblingen for å blokkere utbredelsen av trusler på PCen.

Utføre regelmessige sikkerhetskopier

Å utføre regelmessige sikkerhetskopier på din PC fungerer som en måte å hindre ransomware-trusselen fra å forplante på PCen. Arbeide med en backupleverandør gir deg en god posisjon for å blokkere trojanske virus og ransomware.

Når det kommer til kommunikasjon og online markedsføring, kommer din nettsikkerhet først. Unngå å betale mange dollar til hackere ved å ansette IT-eksperter for å kontrollere nettsikkerheten din og holde styr på din online-operasjon. Klienter foretrekker en organisasjon som prioriterer deres sikkerhet. Ta tak i dine besøkende oppmerksomhet ved å prioritere nettsikkerhet Source .

November 23, 2017