Back to Question Center
0

Semalt - Hvordan eliminere risikoen for et skadelig programvare angrep?

1 answers:

Det er ikke mulig for oss å være trygge på internett. Selv den topprennende antivirusprogramvaren og -programmene kan ikke eliminere risikoen som skyldes angrep og infiltrering. Dermed er sjansene for å bli smittet av virus alltid høye. Vi kan imidlertid beskytte oss selv på internett ved å tilpasse noen tiltak og ta vare på våre sikkerhetsinnstillinger.

Det er mulig å minimere risikoen for ondsinnede angrep med disse praksiser og strategier definert av Ryan Johnson, Senior Sales Manager for Semalt Digital Services:

1. Du bør kontakte din ESET-leverandør hvis en hacker har angrepet deg eller at systemet ikke fungerer som det skal.

2. Du bør beskytte deg selv med de nyeste versjonene av ESET-produkter.

3. Du bør alltid trene sikker surfing og installere nyeste antivirus- og anti-malware-programvare.

4. Hold datamaskinene dine beskyttet ved å ha sterke passord og brukernavn.

5. Opplær deg selv og dine barn om hvordan du blir beskyttet på internett.

Beskytt deg selv med ESET-produkter

Øvelse sikker Internett-surfing

Du bør alltid øve trygt nettlesing. For dette må du begrense tilgangen til ukjente og mistenkelige nettsider. Det er viktig å slå annonseblokkeren på mens du bruker dine favoritt sosiale profiler eller surfer på internett. Samtidig bør du velge robuste og lange passord med riktig store og små bokstaver. Du bør aldri dele passordet ditt med noen, for enhver pris. Hold deg unna e-postene som har kommet fra nye ID og ukjente personer. Du bør aldri klikke på koblingene og spam e-postvedlegg, da disse kan være risikable for datamaskinens enheter.

Hold datamaskinen beskyttet

Du bør beholde datamaskinene dine beskyttet. For dette bør du sikkerhetskopiere filene og viktige data med jevne mellomrom. Pass på at du gjentar denne prosessen tre ganger i uken, da du ikke vil miste filer og mapper. Når du brukte eksterne enheter som USB og DVD, bør du slå antivirusprogramvaren på for å hindre virus og skadelig programvare. Du bør aldri endre standardinnstillingene til enheten din til du opplever noen usikre ting Source .

November 23, 2017