Back to Question Center
0

Semalt - Effektive tips om hvordan du filtrerer ut Google Analytics Spam

1 answers:

Hackere har jobbet med måter å trenge inn på nettstedet ditt etter at effektive teknikker ble satt på plass for å blokkere dem. I dag bruker opportunister falske henvisninger, og Google Analytics-søppelpost med det ene målet å lede brukere til spammy nettsteder. Åpen henvisningspams med falske meldinger kan være svært irriterende.

I de siste ukene har hackere sendt henvisningsspam til brukere med sikte på å ødelegge klientdata og generere trafikk til ondsinnede nettsteder. Etter å ha klikket på falske henvisningspams, blir brukerne omdirigert til et skadelig nettsted som inneholder virus og malware. Trojan-viruset har blitt mye brukt av opportunister til å dele henvisningsspams som ender omdirigering av klientens malware-nettsteder og ondsinnede nettbutikker - echinacea vitamin c zinc.

Michael Brown, kundesuksessleder for Semalt , gir overbevisende problemer for å hjelpe deg med å kvitte seg med henvisningspost.

Påvirkningen av Google Analytics Spam

Referansespams har en tendens til å ødelegge hvordan små nettsteder opererer, mer sannsynlig på deres data sammenlignet med store nettsteder. Etter å ha tatt kontroll over trafikken din, spammere dra nytte av klienter som besøker et nettsted ved å omdirigere dem til malware-nettsteder. Ifølge IT-eksperter har mer enn 50% av trafikken en tendens til å bli omdirigert av spammere til malware-nettsteder, et scenario som i stor grad påvirker små nettsiders mål for fremgang.

I et enkelt ord har en nettside som er berørt av trojansk virus, en tendens til å dele referansespams i stor grad, et scenario som ødelegger genereringen av datatrafikk og brukernes engasjement. Feil henvisning og Google Analytics-spam påvirker sprettingen negativt antall nettsteder.

Slik filtrerer du ut falsk henvisningspam

Å være ivrig når du surfer og klikker henvisninger er en nødvendig forutsetning når det gjelder markedsføring på nettet. En rekke teknikker har blitt fremsatt for å filtrere ut falsk henvisningspost, trojansk virus og skadelig programvare som påvirker hvordan nettsteder fungerer.

Non-Ghost Referral Spam

Ikke-spøkelsesreferanse spam har en tendens til å besøke sluttbrukernes nettsteder og tar kontroll over trafikkgenerering i det lange løp. For å fjerne alle lister over ikke-spøkelsesreferanse spam, opprett et filter for å ekskludere all henvisningspost som stammer fra et kjent domene. Megalytisk er den allment kjente, ikke-spøkelsesreferanse spam. Hvis du vil ha et levende bilde av ikke-spøkelsesreferansespam, besøker nettstedet ditt, går du til Oppkjøp og klikker på 'All Traffic'. Åpne henvisninger og legg til et vertsnavn som vanligvis fungerer som en sekundær dimensjon.

Ghost Referral Spam

Ghosthenvisninger blir generert i websiderapportene dine ved skadelig programvarebesøk. Her jobber spøkelsesreferanser for å overføre falske og ondsinnede data til Google Analytics. I det lange løp blir de falske overførte dataene lagt til i rapporten. For å eliminere spøkelsesreferansespam fra rapporten, opprett en ny dimensjon, og legg til filtre som vil ekskludere all spøkelsesreferanse spam fra rapporten.

I verden av Google Analytics blir henvisningsspam blir en plage hvor det påvirker nettsiderapporter negativt. En rekke teknikker og verktøy utvikles av Google for å filtrere bort henvisningspost. Før du klikker på henvisninger, anbefales sluttbrukere å være årvåken og kontrollere legitimiteten til henvisninger. De ovennevnte filtreringsteknikkene hjelper deg med å blokkere og fjerne skadelig programvare som trojanske virus og henvisningspost fra nettstedet ditt.

November 23, 2017