Back to Question Center
0

Semalt lanserer enkle triks for å eliminere WordPress Spam User Registration

1 answers:

For nye WordPress-brukere kan du motta mange varsler om falske nye kontoregistreringskontoer som vises på WordPress-nettstedet ditt. I de fleste tilfeller er disse nettsøppel nettsider som kjører denne trafikken fra henvisningspostdomener. Det er viktig for alle nettstedseierne å stoppe WordPress-spam.

Noen av de taktikkene som folk bruker for å forhindre WordPress-spam, er tilgjengelige i denne retningslinjene for SEO gitt av Jack Miller, en toppekspert fra Semalt .

Du kan stoppe aktivitetene til spambots som deres falske brukerkontoregistreringer. Dette er malware-drevne nettleserlogg som ikke nødvendigvis kommer fra menneskelige besøkende. Spambots prøver å lure systemet til å fungere som om de var ekte legitime besøkende. Du kan stoppe WordPress-spam ved hjelp av noen av teknikkene nedenfor:

1. Angi standardbrukerrollen i WordPress

En sikker måte å stoppe WordPress-spam på, kan endre standardinnstillingene for brukerregistrering. Når dette alternativet er åpent for alle, kan botnets kunne åpne nye kontoer. Denne funksjonen resulterer i at mange forstyrrende varsler om ny brukerkonto blir satt opp. For å oppnå dette, logg inn på WordPress-kontoen din og gå til innstillinger da generelt. Fra denne delen fjerner du merket for "medlemskap". På denne måten kan ingen registrere seg for en konto på nettstedet ditt. For å tillate selektive registreringer, kan du angi denne knappen for å abonnere. Abonnentalternativet kan tilby en sikker måte å godkjenne nye brukerkontoer på nettstedet.

2. Bruke brukerregistreringsskjemaer

For nettsider som trenger brukere til å registrere seg på deres nettsider, er det viktig å lage brukerregistreringsskjemaer. Egendefinerte registreringsskjemaer kan bekjempe effekten av spambots som kan skape nye brukerkontoer. En kreativ måte å lage et egendefinert registreringsskjema på, kan inkludere bruk av WordPress-brukerregistreringstillatelsene. Du kan få et skjema som er sikrere enn standardformularen for WordPress. Søk, installer og aktiver et plugin for registreringsskjema. Fra denne menyen kan du lage dine egendefinerte registreringsskjemaer.

3. Aktiver e-postaktivering

Aktivering av en e-postaktiveringskobling kan være et godt sikkerhetstiltak for å vedta. Spambots kan ikke omgå dette sikkerhetsmålet, i motsetning til menneskelige besøkende. Denne innstillingen betyr at en bruker må ha en gyldig e-postadresse. Herfra må de kunne klikke på en aktiveringslink som sendes til e-postadressen deres for bekreftelse. For å aktivere denne funksjonen kan du tillate e-post fra brukerbekreftelsesmetoden. For å komme til denne innstillingen, gå til "brukerregistrering."

4. Bruk admin godkjenning

Noen nettsteder kan ikke ha mange brukere. I dette tilfellet kan du bestemme å godkjenne brukerkontoer manuelt. Du kan godta eller avvise en brukerkonto påmelding på forespørsel under innstillinger og deretter brukerregistrering. Denne metoden er enkel å bruke, og folk kan komme i kontroll og e-postmeldinger får en brukerkonto.

5. Bruk captcha kode

Captchas gjør et nettstedskriterium rent menneskelig basert. Du kan stoppe WordPress-spambots ved hjelp av captchaer. Disse menneskelige intelligensoppgaver sikrer at bare et menneske kan omgå den aktuelle autentiseringen Source .

November 26, 2017