Back to Question Center
0

Semalt: Hvordan holde seg unna malware

1 answers:

Malware er et mynt ord fra ordene ondsinnet skadelig programvare. Det er ingen begrensninger for hva som utgjør malware. Derfor refererer malware, i sin enkleste form, til alt som får ulovlig tilgang til en persons datamaskin - camara reflex digital partes de un. Ikke gjør feil, hensikten med programvaren som får ulovlig tilgang til nettverket ditt, kan variere. Det har imidlertid ikke noe legitimt formål i din egen datamaskin, og derfor kategoriserer den seg som skadelig programvare

Kundesuksessleder for Semalt , Ivan Konovalov, vet hva de skal gjøre for å unngå skadelig programvareinngang.

De tidligere typer malware var en innsats av utviklerne for å vise frem sine ferdigheter og tjente til å irritere sine mål. Noen ganger kan de sende dem som vitser. De senere versjonene er en å passe på da de ble farligere og kunne skade data ved å enten slette eller ødelegge den og tilhørende programvare. I den moderne nettsiden er de fleste malware-programmene i markedet til pengeproduserende formål.

Malware Typer

Teknisk er malware et generisk begrep og kan referere til flere typer trusler. De kan inkludere følgende:

1. De kan ta formen av virus som retter seg mot kjørbare filer. Når brukeren installerer programvaren, sprer viruset seg til andre kritiske filer i systemet. Viruset kan bare infisere datamaskinen gjennom en handling av brukeren, for eksempel å åpne et e-postvedlegg.

2. Ormer er en form for malware som spres gjennom datanettverk..De har en nær likhet med virus. De har en mye større sjanse til å spre seg på grunn av de enorme mulighetene som internett opplever som en serie sammenkoblede nettverk.

3. Trojanske hester er hackers arsenal som de bruker til å skjule skadelig programvare for å unngå deteksjon av anti-malware. De tar form av legitim programvare som forårsaker skade når de lastes ned og installeres.

4. Rootkits modifiserer operativsystemet for å skjule og skjule annen skadelig programvare. De er ikke skadelige selv, men er kilden til problemer da de hemmer gjenkjenning av annen malware.

5. Backdoors vises når angriperne kompromitterer sikkerheten til et system. De støtter fullstendig utkobling av brukeren og fremmer fjerntilgang av hackere som gjør det lettere for dem å installere annen malware.

6. Spyware er en annen type malware som samler informasjon om brukeraktivitet med det formål å stjele personlig informasjon.

7. Den endelige typen malware er adware som viser seg som et popup-tilbud som inneholder gratis programmer. I de fleste tilfeller er de en måte som selskaper kan kutte kostnader for å gjenopprette utviklingsutgifter.

Unngå skadelig programvare

Den gylne regelen om å unngå skadelig programvare er å holde seg fri for å åpne eller installere programvare eller noe hvis kilde er ubestemt eller uverifisert. Hvis en ender opp på et nettsted som de ikke er kjent med, bør de sørge for ikke å laste ned noe fra det. De eneste stedene for å få programvare og andre medier er de anerkjente nettstedene eller de som er kjent med å redusere risikoen for infeksjon. Hvis programvaren ikke har en digital signatur, er det alltid muligheten til å undersøke det på nettet og se hva andre mennesker må si om det. Eventuelle rapporter som dukker opp, klager eller ting som virker rart om nettstedet, bør være et signal om å la det være alene. En annen fordel er å ha internett

November 23, 2017