Back to Question Center
0

Semalt: Grunnleggende grunner til å blokkere Referrer Spam i WordPress og Google Analytics

1 answers:

Spam kan enten bruke serverplass til å sende ut skadelig programvare, trojaner eller virus eller dra nytte av brukerens sårbarheter og sende skadelig skadelig programvare og virus til dem direkte. Uansett, spam trenger brukeren, men brukeren trenger det absolutt ikke. Når du åpner WordPress, er det viktig at man implementerer verktøy for å hemme infiltreringen av spam.

Sendepost er en av de typene som påvirker WordPress og kan få alvorlige konsekvenser for Google Analytics-systemet. Det preys på nettsted rangering s dermed snu søkealgoritmer mot det - cronotermostati wifi di qualità. Jack Miller, Senior Customer Success Manager Semalt , sier at den beste teknikken er å blokkere henvisningsspam i både Google Analytics og WordPress.

Referrer Spam

Det har ett formål som er å forvride funksjonene til søkemotorene. Spammere sender ut flere koblinger og nettadresser i et bud for å øke en bestemt nettside rangering. De er vanligvis falske lenker, men kobler alltid tilbake til det aktuelle nettstedet. Kort sagt, det er en snarvei for å forbedre søkerrangeringer uten å gi noe verdifullt innhold. Hvis analyserapporten inneholder denne trafikken i rapporten, betyr det at nettsiden kobler tilbake til et nettsted med dårlig kvalitet. Det forbedrer rangeringen for nettstedet, men hvis Google identifiserer denne teknikken, straffer de nettstedet for å jobbe sammen med en søppelpost.

Google og andre søkemotorer har kommet opp med en defensiv mekanisme for å forhindre at bulk av spam henvisninger på nettsteder. Ikke desto mindre anbefales brukere å ta forholdsregler også for å redusere problemer.

Spamreferanse får navnet sitt fra måten det samhandler med Google Analytics på. Som nettstedseier vil man se hvilke nettsteder som henviser trafikk til nettstedet. Spammere utnytter dette og håper at de klikker på sine nettsteder mens de henviser til Google Analytics-rapporten.

Fordeler med å blokkere henvisningspam

En implikasjon av henvisningspost er at det vil forstyrre fremtidens søkrangeringer på nettstedet. For å forbli vellykket i en markedsføringskampanje må man sørge for at nettstedet fortsatt leverer kvalitetsinnhold til sine besøkende. Tilstedeværelsen av henvisningspamper hindrer dette målet. Derfor krever forebygging eierens nettsted fra rotet av dårlige lenker på plattformen. Alt de gjør er å gjøre det vanskeligere for den besøkende å finne relevant innhold. Endelig er det også potensialet at man kan klikke på et nettsted som inneholder skadelig innhold.

Blokkering Referrer Spam i WordPress og Google Analytics

  • Installer Referansespamplugg

Bla gjennom henvisningspamplesplugin-siden og last ned og installer plugins i WordPress-dashbordet. Den åpner opp alle funksjonene og innstillingene. Aktiver deretter pluginet. Andre verktøy som skal brukes er Sucuri, SpamReferrerBlock eller WP Block Referrer Spam.

  • Konfigurer innstillinger

Det er en fane på venstre side av WordPress-vippet Referrer Spam. Klikk på den og følgende referrer spam-alternativ som følger. Velg alternativet til Auto Update for å sikre at det blokkerer referrer spam på en daglig basis. I Blokkermodus velger du Rewrite Block som den fungerer raskere og kjører på servernivå. Under Manuell oppdatering er det der en oppdatering refererer til spamdefinisjoner, spesielt hvis det ikke er en mistenkelig kobling som ennå ikke er rengjort.

  • Kontroller siste oppdateringer og egendefinerte blokker

Én referrer spam-siden, det er et topp-bunn-alternativ for den siste oppdateringen, som informerer om når brukeren utførte den siste oppdateringen. Det er et utmerket verktøy som indikerer effektiviteten av plugin. Hvis det er noen spammede nettadresser i rapporten, kopier og lim inn lenken i boksen Egendefinerte blokker for en manuell tilnærming. Deretter lagrer du alle endringer og avslutter.

  • Se blokkerte nettsteder

Klikk på kategorien Referrer spam og velg Alle blokkerte nettsteder. Det åpner deretter et vindu med alle blokkerte nettadresser, og man kan åpne dem uten noen trussel.

  • Bli kvitt Ghost Referrer Spam

Åpne Google Analytics for å avgjøre om den er i brukbar rekkefølge. Noen av nettstedene kan komme gjennom fordi de er Ghost-henvisninger som betyr at de ikke kommer til nettstedet slik at pluginene ikke kan blokkere dem. Følg fremgangsmåten nedenfor: Klikk på Målgruppe, velg Teknologi og deretter Nettverk. Finn og velg vertsnavn som den primære dimensjonen. Legg merke til alle domener og lage en liste over alle legitime. Klikk på Admin, filtrer, legg til filtre, egendefinert filtertype, og inkluder deretter. Velg lagre og avslutt. Gå tilbake til dashbordet for å se om det nå fungerer.

November 23, 2017