Back to Question Center
0

Semalt forklarer alle WordPress-eiere Hvordan sette opp Google Analytics

1 answers:

Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, er 100% sikker på at Google Analytics er en fin måte å forstå publikum på. Det vil hjelpe deg med å finne ut hva folk tenker på deg, hvilket av innholdet ditt er mest populært, samt plasseringen av dine besøkende. Her lærer du hvordan du konfigurerer Google Analytics - travail collaboratif logiciel libre rh. Hvis du allerede har Google Analytics på nettstedet ditt, vil du vite at du fortsatt vil lære noe nytt.

Det første trinnet involverer å registrere deg for Google Analytics ved hjelp av Google-kontoen din. Alt du trenger å gjøre er å sette opp et navn for kontoen din, skriv inn nettadressen til nettstedet ditt og angi riktig tidssone for posisjonen din. Endelig godta Googles vilkår og betingelser. Etter at du har avtalt vilkårene, vil du motta en sporingskodeeksjon i kontoen din.

Å ha en Google Analytics-konto gir deg tilgang til en rekke funksjoner som må slås på. De gir deg ekstra informasjon om de besøkende nettstedet ditt mottar. Ved å slå på demografi- og interesserapporter, får du data om de besøkende, alder, interesser og kjønn.

Det neste trinnet er å aktivere annonseringsfunksjoner. Dette gir deg mulighet til å få data om alder, interesser og kjønn til nettstedet ditt besøkende.

Etter at du har aktivert annonseringsfunksjoner, må du ekskludere din IP-adresse fra Google Analytics. Det er sannsynlig at du besøker nettstedet ditt mye mer enn noen av dine kunder. Du kan ekskludere besøkene dine ved å sette opp et filter. Imidlertid må du vite din IP-adresse for å blokkere den. Den enkleste måten å finne ut av det, er å gå på 'Hva er min IP'?

Hvis du har en Google Analytics-konto og ekskluderer din IP-adresse, vil du legge merke til en stor endring i tallene dine. Når du vet din IP-adresse, må du gå til Filters-delen. Sett opp et filternavn, kontroller at filtertypen er forhåndsdefinert og sett den til Ekskluder. Som kilde eller destinasjon, velg trafikk fra IP-adressen, hvorpå du vil lime inn din IP-adresse. Hvis du har flere IP-adresser, må du gjenta denne prosedyren.

Nettstedet ditt vil motta treff fra roboter og edderkopper. Bots besøker nettstedet ditt, og etter en svært kort tid forlater de. De kan være ekstremt irriterende, spesielt hvis du har brukt Google Analytics en stund. Du kan prøve å få en lesning på dataene dine, men tilfeldige botbesøkspersoner er skjeve statistikken din. Heldigvis finnes det flere måter du kan utrydde disse irriterende bots fra statistikken din.

Det første skrittet for å oppnå dette er å tippe av "blokkbots og edderkopper" i kontoen din. Gå til Visningsinnstillinger-delen i administrasjonspanelet ditt, og helt nederst må du krysse av i avkrysningsruten, og Google vil umiddelbart utelukke eventuelle kjente bots fra statistikken du mottar. Du kan supplere dette ved å installere GM Block Bots-pluginet.

November 24, 2017