Back to Question Center
0

Semalt: Fem trinn som vil gjøre unna med malwareinfeksjoner

1 answers:

Internett har tusenvis av trusler som sverger det, noe som gjør et farlig sted for nettbrukere. Det er over 74 000 nye virus utviklet hver dag med skadelig programvare som påvirker over 30% av datamaskinene globalt.

Malware er et mønstret ord fra ondsinnet programvare, og er utformet for å komme seg gjennom en datamaskinens forsvarssystem og forårsake skade på apparatet en bruker for å få tilgang til internett, virksomheten eller verre. Nik Chaykovskiy, den Semalt Senior Customer Success Manager, sier at det kan virke overveldende, men noen metoder kan begrense eller forhindre skade på enheten og dataene som er lagret inne.

Untrustworthy Programmer

Når man kjører en online økt på en nettleser, vises det ofte flere popup-vinduer utenom det. De er kjent for å be brukeren å laste ned og kjøre en bestemt programvare - oculus de sol ray ban masculino polarizados. Operativsystemets forsvarsmekanisme sparker alltid inn og spør om kilden er troverdig. Tipset her er bare å kjøre programmer som har en digital signatur.

Noen av programmene som skal brukes, er antivirusprogrammer, som skanner systemet for å finne ut hva hensikten med filen lastet ned, og om datamaskinen fortsatt er sikker ved å klikke på popup-vinduet. Disse popupene kan være utbruddet av en signifikant malware hodepine hvis de blindt downloades.

Oppdater systemet

Gjør et poeng med å oppdatere operativsystemet og antivirus regelmessig. Det beste er å godta alle oppdateringer automatisk. Ideen bak disse oppdateringene er at de hjelper til med å løse feil og sårbarheter fra tidligere versjoner. Malware er alltid i ferd med å utvikle seg, og det er derfor behov for regelmessige oppdateringer. Inntrengere finner det vanskeligere å få tilgang til nettverket, og må se etter nye måter å overgå dette, og da kan utviklerne allerede ha en ny oppdatering klar.

Unngå å åpne mistenkelige e-postvedlegg

Hackere har blitt bedre på innovative måter å få ulovlig tilgang til en brukers datamaskin. De gjør det nå med e-post, hvorav de fleste er spam. Slett alltid all spam uten å åpne dem. E-postene ser ut til å komme fra anerkjente kilder bare at de ikke er det. De har en tendens til å gjøre overskriftene og meldingen viktige for å skape en følelse av haster. Når disse når innboksen, skal du skanne dem med et antivirus først. Hvis man ikke kan skille seg fra hvem som sender en e-post, bør de gjøre unna med det, da det kan koste dem mer enn bare datamaskinens helse.

Bruk komplekse passord

Regel nummer 1 for å få tilgang til internett, er å ta forholdsregler med passordene som brukes. Enkle er enklere å huske, men det er den eksakte tingen som cyberkriminelle vil at brukeren skal tenke på. Når de får tak i disse passordene, forsøker de å bruke dem på andre nettkontoer. Det er derfor eksperter anbefaler folk å bruke forskjellige passord for ulike kontoer. Et utmerket passord skal være minst åtte tegn langt og kombinere forskjellige tegn. Den quirkier, jo bedre.

Unngå åpne Wi-Fi-nettverk

Hackere dra nytte av åpne nettverk da de sprer malware lett til de tilkoblede datamaskinene av flere grunner. Unngå slike nettverk ettersom de gir angriperen en kant over brukerens system.

November 23, 2017