Back to Question Center
0

Semalt Expert: WordPress Vs. Shopify - Hva er best?

1 answers:

De fleste av dere vet at WordPress er det beste og mest kjente innholdsstyringssystemet som for tiden har nesten 60% markedsandel på CMS-markedene. Det er ikke overraskende eller sjokkerende at ulike utviklere foretrekker WordPress over andre innholdshåndteringssystemer. Wordpress er åpen kildekode, nettbasert nettstedskapingsprogram skrevet i PHP.

Michael Brown, en toppekspert av Semalt Digital Services, gir her en overbevisende praksis i denne forbindelse.

Shopify vs WordPress:

Shopify er den vertsbaserte plattformen, som ikke lar oss være vert for våre nettsteder på egne eller tredjeparts servere som GoDaddy etc. På den måten er det ganske annerledes enn WordPress, og du er avhengig av Shopify-serveren for vår hjemmeside og kan ikke være vert for det lokalt. De vertstendige plattformene kommer med noen spennende fordeler, inkludert daglig sikkerhetskopiering, PCI-kompatibilitet, ubegrenset båndbredde, samt SSL-sertifikat fra standardleverandører.

I motsetning er WordPress selvbehandlet. Det betyr at du enkelt kan være vert for ditt eget nettsted eller en blogg på en hvilken som helst server og kan redigere PHP-filene etter dine behov. Men hvis virksomheten din begynner å skalere, betaler du for båndbredden eller har separate hostingleverandører, er det kanskje ikke lett for deg. Det er viktig å legge til noen plugins som WooCommerce for å få best ut av WordPress-nettstedene.

De grunnleggende innholdselementene:

I alle innholdsstyringssystemene er det noen grunnleggende elementer. Men i tilfelle av WordPress kan du legge til dine egendefinerte innleggstyper, sider, kategorier, widgets og andre lignende ting.

  • WordPress Shopify
  • Tilpassede innleggstyper Samlinger i form av kategorier
  • Varierende Produkter
  • Innlegg Flere artikler
  • Sider Ulike sider

Utvidelse av funksjonaliteten i WordPress:

I tilfelle av WordPress, kan du enkelt installere plugins, sette widgets og menyer, og kan endre temaene for å utvide funksjonaliteten til nettstedet ditt. For eksempel består ikke WordPress-webområdet av e-handelskomponentene, så du må installere et WooCommerce-plugin for å aktivere de spesifikke egendefinerte innleggene og e-handelsfunksjonene.

Shopify App Store:

Hvis du er en Shopify-bruker, må du utvide funksjonene ved hjelp av bestemte apper. De mest relevante Shopify-appene er til stede i Shopify App Store. For å installere en app, bør du gå til Apps-delen av Shopify-menyen og klikke på Visit Shopify App Store-knappen. Her vil du kunne velge programmene du kanskje vil installere. Når installert, kan du bruke disse appene og få dem integrert i nettstedet ditt.

Shopify temastrukturer vs WordPress temastrukturer:

I WordPress og andre innholdsstyringssystemer som Drupal og Blogger, er det foreldre og barn temaer å velge mellom. Det er viktig å velge et passende tema for nettstedet ditt, og gi det et vakkert og profesjonelt utseende. Derimot blir temaene i Shopify ikke oppdatert automatisk. Men du trenger ikke å bekymre deg, siden du kan oppdatere dem manuelt. Wordpress-temaer bruker ikke Liquid-språket for implementering, men Shopify-temaer bruker dette språket. Liquid-språket lar utviklere dynamisk laste innholdet inn i butiksfronten. Det er viktig at temaene dine inneholder flere kataloger, uansett om du bruker dem på WordPress eller Shopify. Shopify-butikkene godtar kun katalogstrukturer for temaer, mens WordPress-nettstedene kan fungere uten det også.

Konklusjon

Det er trygt å si at WordPress styrer de fleste nettsteder og blogger på internett og har flere funksjoner enn Shopify. Du kan imidlertid velge innholdshåndteringssystem basert på dine krav. For SEO formål og riktig optimalisering, er WordPress bedre enn Shopify, og er mer tilpassbar. Videre er det enkelt å redigere basenadressestrukturen, permalink og SEO-relaterte ting som titler, beskrivelser, snegler, bildekoder og overskrifter i WordPress enn Shopify Source .

November 26, 2017