Back to Question Center
0

Semalt Expert vet hvordan å blokkere henvisningspam i Google Analytics

1 answers:

Referral spam irriterer alle, spesielt en person som kjører et e-handelsnettsted. Når du ser på Google Analytics nettsteddata, kan du vitne om tilfeller av henvisningspost som kommer til nettstedet ditt. Det er vanskelig å estimere og evaluere den faktiske ytelsen til internettmarkedsføringsarbeidet.

De fleste av retningslinjene for fjerning av henvisningspamper ser ikke ut til å fungere. I mange tilfeller investerer folk penger i svart hatt SEO agenter som ender opp med å gi folket trafikk fra henvisningspost eller bots. Det finnes metoder som kan hjelpe deg med å fjerne henviset spam-trafikk fra Google Analytics - web design and development in lebanon.

Noen av teknikker for å håndtere spam er definert her av Andrew Dyhan, Customer Success Manager of Semalt .

Hva er henvisningspost

Referral spam er trafikken som kommer til nettstedet ditt fra andre domener. I de fleste tilfeller gir noen tilbakekoblinger referansepostdata til brukeren. Noen av domenene som inneholder falske webbesøk, er fra bots eller nettverksbots. Henvisningspost kan forekomme på to måter:

Spøkelsesbesøk

Denne henvisningsspammen vises på Google Analytics-siden din. På samme måte kan de falske nettbesøkene dukker opp i dine analysedata, men ikke på dashbordet på nettstedet ditt. Disse anonyme sidebesøkene danner spøkelsesbesøkene.

Crawlere

Noen domener kan inneholde trafikkbots. Å få webbesøk fra bots kan føre til at et nettsted får mange sidebesøk fra ikke-menneskelige kilder. Botnets og web crawlers kan føre til flere uønskede effekter på nettstedet informasjon.

I begge tilfeller fører henvisningstrafikk til falske opplysninger om fremdriften av markedsføringskampanjen. Videre, mange spøkelsespesjonsbesøk som kommer fra henvisningsspam, gjør SEO-prosessen utfordrende for å overvåke og tilpasse seg ditt felles mål.

Fjerne referrer spam

Personer kan fjerne denne trafikken fra deres Google Analytics etter noen enkle trinn. En av de mest effektive metodene for å utføre denne oppgaven, er å plassere en .htaccess-fil i rotkatalogen på domenet ditt. Denne filen styrer robotsøkeprogrammer på riktig måte for å håndtere dine serverforespørsler. Folk som bruker en Apache-server kan kjøre noen kommandoer for å gjøre justeringen. Det er viktig å kontrollere denne prosessen med forsiktighet. Å trekke ned hele nettstedet er veldig enkelt når du kjører koder.

Avanserte spamfiltre kan bidra til å fjerne henvisningsspam. I en Google Analytics-konto kan du bruke denne funksjonen i administrasjonsmenyen. Videre kan du legge til egendefinerte filtre i verktøyet. Disse filtrene kan blokkere trafikk som kommer fra et bestemt domene. Det er også mulig å forhindre trafikk ved hjelp av IP-adresse. En sikker e-postleverandør kan bidra til å påvise noen av spamangrepene som målretter mot brukerens e-postkontoer.

Konklusjon

Henvisningspost kan redusere nøyaktigheten av informasjonen på Google Analytics-kontoen din. Det er viktig å fjerne henvisningsposttrafikk, da disse falske resultatene kan føre til ressursutslipp. Videre fører denne trafikken til at folk tar feil beslutninger om hvordan internettmarkedsføringskampanjen opererer. Det er viktig for enhver bedrift eller bedrift å håndtere henvisningspost. Noen av ideene som du kan bruke til å eliminere henvisningsspam, finnes i denne retningslinjen.

November 24, 2017