Back to Question Center
0

Semalt Expert: Slik bruker du Outfox Phishing Scam Professional

1 answers:

Phishing er en hacking-metode som innebærer å lure offeret til å klikke på en bestemt skadelig link. Av denne grunn er det mange forskere og metoder for å håndtere spam som nettsteder anbefaler. For eksempel har de fleste kunnskap om at å klikke på en knapp eller en lenke fra en sketchy e-post kan føre til hack. Så mye som denne informasjonen er tilgjengelig, synes hackere å lykkes i angrepene i samme mål. For eksempel fikk hackere fra Russland Yahoo hack ved hjelp av e-postmeldinger som inneholder malware - mã¶bel lift. Informasjonsbrudd fra den demokratiske nasjonale komiteen er et resultat av et trojansk script som er tilstede i et forhåndsvisningspanel av et bilde. Gmail phishing-svindel blir også vanlig med hver dag som går.

Lisa Mitchell, Semalt kundesuksessleder, fortalt at de fleste phishing-angrep er avhengig av skadelig programvare i et vedlegg eller en kobling. E-posten må overbevise offeret om å utføre en bestemt anropsaktsprosedyre eller klikke på en kobling for å komme til hackingspunktet for systemet. Noen av metodene som disse hackerne bruker er SQL Injections og Cross site scripting. Det er mange tilfeller hvor kredittkortsvindel fører til at mange mennesker mister pengene sine. Phishing kan også utsette personers informasjon i hendene på hackere. Noen av de vanlige phishing-angrepene i denne forbindelse er tilfellene der kjendiser gir penger til folk som truer med å utsette sine hackede bilder.

Ikke klikk på elementer blindt

Tenk før du klikker. Du kan unngå de fleste phishing-angrepene ved å unngå å klikke på de fleste e-postadressene for spam. For eksempel kan noen av disse e-postene inneholde virus som kan kompromittere sikkerheten til datasystemet I andre tilfeller kan du klikke på en kobling og bekrefte at den tilhører en ekte person. Som et resultat øker du sårbarheten din for fremtidige angrep, så vel som nåværende angrep. Noen hackere benytter teknikker som å plassere en abonnementsknapp i meldingen av deres epost. Ikke klikk denne lenken. Denne effekten bekrefter bare til hackerne at e-postadressen er gyldig og kan utføre fremtidige angrep.

Ikke last ned vedlegg uten å søke om gyldighet. Noen e-postleverandører som Gmail har et sikkerhetsmål for skanning for trojanere og virus, som kan være tilstede i e-postene. Disse e-postene kan åpne dører for hackangrep. For Outlook-brukere må du ikke angi forhåndsvisningen av bildet. Denne tilstanden er den nåværende konfigurasjonen for e-postboksen, men kan være forskjellig for noen brukere. Bildeforhåndsvisninger kan utføre noen virusskript som kan hacke brukerens nettlesere.

Kun legitime kilder

Kontroller at e-postene dine kommer fra en legitim kilde. Noen av domenene som svindelpersoner er allerede spam-merket. Som et resultat, slett e-postene fra spammappen så raskt som mulig. Videre bør du vurdere å lete etter mulige feil i grammatikken ved bruk av logoer med lav oppløsning. I noen tilfeller er phishing-e-postmeldinger ikke originale og kan presentere alvorlige feil i måten de prøver å ligne på noen legitime nettside-e-poster. Det er også godt å sikre at e-postleverandøren har en robust sikkerhetskopiering.

November 23, 2017