Back to Question Center
0

Semalt Expert sikrer at du kan unngå skadelig programvare i Office - Dette er hvordan

1 answers:

Malware kan forårsake mye tap og skader. I næringslivet prøver hackere mange triks å stjele penger, forretningshemmeligheter og all informasjon som kan tjene dem. Sikkerhetsverktøy som antivirusprogramvare, brannmurer og epostkryptering spiller en viktig rolle i å holde malwareangrep ute - drivers license uk fake driving license. Det er imidlertid måter hackere kan gå rundt disse tiltakene. De retter seg ofte mot ansatte for å finne en vei inn i et organisasjonssystem.

Heldigvis, hvis de ansatte gjør følgende tiltak fra eksperten fra Semalt , Ivan Konovalov, vil de redusere sårbarheten mot malwareangrep betydelig.

1. Kjenn fienden

Popup-varsler og nettstedannonser er et faktum i livet i onlineverdenen. Hackere har investert betydelig tid i disse to metodene. Deres varsler og annonser vises ofte aggressivt og smidig formulert. Annonsene selger avtaler som ser bra ut. Popups advarer ofte om en feil som krever akutt oppmerksomhet og ber om at ansatte skal laste ned reparasjonsverktøy. Disse annonsene og popup-vinduene gjemmer lenker til skadelige nedlastinger og nettsteder. Når en bruker klikker på slike lenker, kan malware automatisk lastes ned.

Northeastern Universitys kontor for informasjonssikkerhet anbefaler at arbeidstakere bør unngå slike popup-vinduer og bare klikke på legitime linker.

2. Vokt dere for rare lenker og vedlegg

Ifølge MakeUseOf, bør brukerne avstå fra å laste ned eller åpne koblinger hvis opprinnelse og relevans er tvilsom. Mens de fleste e-posttjenester skal skanne vedlegg for malware, kan ansatte forbedre sikkerheten ved å unngå slike uønskede vedlegg og koblinger .

3. Skann eksterne lagringsenheter

Av og til kan filer overføres fra en datamaskin til en annen ved hjelp av en rekke enheter fra USB-minnepinner, minnekort, eksterne harddisker og andre enheter. Disse lagringsenhetene deles ofte og kan bære skadelig programvare fra en datamaskin til den andre. Før du åpner filene, skann lagringsenhetene for å oppdage skadelig programvare som MakeUseOf anbefaler.

4. Hvis avtalen er for god

Folk er alltid tiltrukket av gratis ting. Gratis spill, programvare, musikk og filmer er agn de fleste hackere vil bruke til å plante malware i mange datamaskiner. De fleste nettsteder som tilbyr gratis nedlastinger, blir kompromittert for å snike malware inn i systemet. Northeastern Universitys Office of Information Security fortaler for nedlastinger fra pålitelige nettsteder for å redusere denne risikoen.

5. Ikke fall for phishing-e-postmeldinger

Phishing-e-post er ment å trekke ut bestemt informasjon fra mottakeren ved hjelp av ulike taktikker. Forfatterne av disse e-postene kan spille et pasientspill for å vinne tillit eller bruke påskudd som at du har vunnet lotteriet for å oppfordre ansatte til å avsløre detaljer som kredittkortinformasjon. Deres taktikk varierer i raffinement og teknikk. Arbeiderne skal skje e-post fra ukjente sendere. For e-postene som ansatte leser, må de ta hensyn til informasjonen i tilfelle avsenderen har blitt hacket.

6. Deaktiver HTML i e-post

HTML kan kjøre skript. Hvis en infisert e-post åpnes, kjøres malware scriptet automatisk og infiserer datamaskinen. For å unngå denne risikoen, slå av HTML-funksjonen i e-post. Hvis ansatte må bruke HTML, bør de være sikre på at e-postene er fra klarerte kilder.

November 23, 2017