Back to Question Center
0

Semalt Expert presenterer tips om hvordan du ekskluderer Bot Trafikk fra Google Analytics

1 answers:

Bot trafikk, intern trafikk og nettverkssikkerhet har blitt rangert som de viktigste trendene i verden av digital markedsføring . Betydningen av å holde Google Analytics-statistikken nøyaktig kan ikke understrekes godt nok. Presentasjon av Google Analytics-rapporter forteller mer om dine beslutninger og online markedsføringsevner. Google Analytics har hatt en viktig rolle i å hjelpe markedsførere å forstå og analysere trafikkdrevet mot deres nettsteder.

Bottrafikk er en av de viktigste og potensielle kildene som bidrar til falske data - curso tanatologia a distancia.

Andrew Dyhan, kundesuksessleder for Semalt , anbefaler å ekskludere bot og intern trafikk fra nettstedet ditt som vil forbedre ytelsen.

Hva du trenger å vite om Bot Trafikk

Crawlers, roboter og edderkopper er automatiserte applikasjoner som fullfører oppgaver på internettplatformene uten å bli kontrollert. Statistikken har det som bot trafikk kontrollerer mer enn halvparten av trafikken generert på plattformene. Ifølge IT-fagfolk vokser bottrafikken i svært høy grad, der den utmerker menneskelig generert trafikk.

Stigningen av bottrafik, skadelig programvare og trojansk virus innebærer at det er en nødvendighet å ekskludere og kontrollere bottrafik i Google Analytics-dataene og rapportene dine. Vær ivrig når du leser og tolker rapporter. Misfortolkning kan skifte prestasjonene i feil retning.

Slik oppdager du Bot trafikk fra dataene dine

Kvaliteten på dine rapporter og data er mye bedre uten botstrafikk. Det kan imidlertid ikke oppdages bottrafik i Google Analytics-dataene dine, da det ikke lastes inn på Javascript. Heldigvis trenger du ikke å bekymre deg for alle slags bots. Det finnes gode roboter som fungerer for trivsel som crawlere. Gode ​​roboter er som standard utelatt fra Google Analytics-rapporten din.

Den andre typen roboter, dårlige roboter, utgjør en stor fare for kampanjen din. Dårlige bots besøker nettstedet ditt med et mål om å introdusere trojanske viruset, skadelig programvare, skrape innholdet og spamming. Dårlige bots er preget av imitasjon, der de etterligner menneskelig atferd, gjør det vanskelig å skille botsene fra legit besøkende.

Fjerning av bottrafikk fra Google Analytics

  • Gå til innstillingene for adminvisning og klikk på «Ekskluder alle treff fra kjente edderkopper og roboter».
  • Kontroller mistenkelig trafikk og bruk et gyldig vertsnavn for å ekskludere den oppdagede trafikken.
  • Åpne egenskapsalternativet, klikk på 'Sporingsinfo'-knappen, og sjekk på' Henvisningsliste for ekskludering '.

Denne metoden virker for å ekskludere mistenkelige og oppdagede bots fra rapporten. Denne metoden fungerer for både små og store nettsteder. Unntatt alle bot treff fra kjente edderkopper og bots fungerer effektivt for et godt antall. Ved å rydde opp i Google Analytics-rapporten kan bedriftseiere ta kritiske beslutninger om trivsel for sine virksomheter. Overvej implementeringsteknikker som vil blokkere hackingforsøk, skadelig programvare og trojansk virus fra å påvirke nettstedet ditt. DataDome, et topprangerende IT-selskap, har kommet til redning av bedriftseiere. Selskapet tilbyr løsninger for bottrafikk ved å kontrollere den slags bots som besøker nettstedet ditt. De ovennevnte tipsene vil hjelpe deg med å oppnå en renere og nøyaktige Google Analytics-data.

November 23, 2017