Back to Question Center
0

Semalt Expert - Hvordan få barna til å forstå og unngå skadelig programvare

1 answers:

Vi er klar over det faktum at de fleste skolene ikke lærer barn hvordan de skal være trygge på internett og hvordan man kan unngå malware og virus. Kanskje det er viktig å forstå betydningen av informasjonsteknologi i våre liv og å kunne feilsøke teknologirelaterte problemer. For dette må vi lære grunnleggende til våre barn. Ellers er det ingen sjanse for at vi skal oppnå suksess.

Ryan Johnson, den ledende ekspert fra Semalt , deler sin erfaring og spesifiserer noen nyttige tips for at barna dine skal være trygge på internett.

Hvordan våre barn bruker tid på internett

Først av alt bør vi være kjent med hvordan våre barn bruker tid på nettet. Et annet spørsmål er hvordan kan vi hjelpe dem med å forstå skadelig programvare og hvordan å bli kvitt det. Vi kan hjelpe dem med å utvikle en forståelse av malware og virus ved å gi dem regelmessige oppdrag. Det er vår veilederes plikt å gi barn oppgaver med datamaskinrelaterte oppgaver og hjelpe dem med å løse spørsmålene.

Lære barn med relevante videoer

Et stort antall videoer på datavirus er tilgjengelig på internett..Det er sant at de fleste videoene er rettet mot voksne, men det betyr ikke at barna våre ikke kan få fordeler av dem. Mange YouTube-videoer forteller folk mye om hvordan du justerer sikkerhetsinnstillingene og hvordan du laster ned brukervennlige apper og spill med jevne mellomrom. Dermed er det foreldrens og lærernes plikt å få barns nyttige videoer basert på klassenivå og mentale evner. Sist, jeg fant flere nyhetsbiter som dekker internetttrusler. Vi kan også dele disse brikkene med barna våre slik at de kan lese og lære nye ting.

PPT presentasjoner

Ja, det er sant at jeg bruker PPT-presentasjoner for å lære barna mine bare om sikkerhet og sikkerhet. Det aller første er å få barna mange videoer og PPT-presentasjoner om skadelig programvare og virus og hvordan bli kvitt dem. Når de har gått gjennom det angitte materialet, er neste trinn å stille noen spørsmål for å sjekke om de har lært alt det grunnleggende eller ikke. Folk som tror at barna er trygge mens de surfer på Internett eller bruker sosiale medier, gjør en stor feil. Det er mange ting som trenger vår oppmerksomhet, og selvfølgelig bør vi overføre kunnskap til våre små for deres trygge og sikre fremtid. For barn under syv kan vi få versjoner av bildebøker som er relatert til virus og malware. Gjennom disse bøkene kan vi lære dem hvordan de skal forberede seg på fremtiden og hvordan de skal sikre deres sikkerhet på internett.

Konklusjon

Når det kommer til virus og malware, må både voksne og barn lære grunnleggende. For alle er Internett-sikkerhet en av de største bekymringene i disse dager. Hvis vi ikke tar hensyn til antivirusprogramvare og anti-malware-programmer, vil vi være i fare for å miste all vår data og sensitive filer. Det samme bør læres til våre barn. Mens de bruker sosiale medier, bør de sørge for at deres profiler og passord ikke blir hacket. Så lærerne skal ordne ekstra klasser for barn å levere forelesninger om skadelig programvare og virus Source .

November 23, 2017