Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kjenn malware

1 answers:

Datamaskinbrukere må alltid håndtere problemer som påvirker datamaskinen, om problemet er internt utviklet eller fra eksterne kilder. En av de største bekymringene brukerne må håndtere hver dag, er sikkerheten til datamaskinen i forhold til malwareinfeksjon. Ingen bruker vil se at hans eller hennes datamaskin opptrer på en måte som tyder på at den kan bli smittet. Tegn som langsom ytelse eller konstant frysing av systemet kjører en til å tro at malware har kommet inn i datamaskinen, og det er virkelig en stor bekymring - que se estudia para ser fotografo profesional.

Den vanligste mistenkt for en datamaskin som opptrer er et virus, men noen ganger er det skadelig programvare, spyware eller adware. For å unngå å bekymre deg for at disse tingene kommer inn i datamaskinen, tilbyr Lisa Mitchell, den Semalt kundesuksessleder, å vurdere følgende sikkerhetstiltak:

Installere anti-virus eller anti-malware programvare

Datasystemleverandører og andre IT-tjenesteleverandører tilbyr anti-virus med anti-adware, anti-spyware og andre verktøy som er ment å holde alle typer sikkerhetsangrep på datamaskinen i sjakk. Sikkerhetshåndhevelse gjennom anti-malware er helt ansvarlig for datamaskinens eier, men uinformerte brukere skjønner ikke det. Det er de som til og med avinstallerer programvare for skadelig programvare som sier at det påvirker datamaskinens hastighet og ytelse. Du kan ikke gjøre denne feilen hvis du vil at datamaskinen skal tjene deg for lenge. Hvis datamaskinens ytelse går ned, legger du til bedre RAM enn å avinstallere viktige applikasjoner som antivirusprogrammer..

Opprettholder dataprogramvare oppdatert

Dette er et annet aspekt av Internett-sikkerhet som mange ofte glemmer. Det er viktig at all programvare som er installert på en datamaskin, holdes oppdatert til enhver tid. IT er den raskest voksende industrien, og som sådan blir nye fremskritt (både gode og dårlige) oppdaget hverandres dag. Ettersom programvareleverandører er opptatt med å lete etter måter å forbedre sine produkter på, er malwareopphavsmenn og -forfattere alltid på utkikk etter løkkehull i systemene og applikasjonene for å spre malware. Heldigvis produserer konkurrerende programvareleverandører regelmessige oppdateringer og oppdateringer til sine systemer for å sikre at alle sløyfehullene er stengt. Derfor må du bruke oppdateringene og oppdateringene så snart de kommer ut fordi de er ment å holde datamaskinen tryggere.

Vanlige dataskanninger

Den mest anti-malware-programvaren er utviklet for å utføre vanlige skanninger i henhold til en bestemt tidsplan, men noen ganger kan en datamaskinbruker endre disse innstillingene. Vedlikehold av standardinnstillingene gjør det mulig for vanlige automatiske skanninger å sikre at det oppdaget skadelig programvare blir ødelagt før det kommer inn i datamaskinen. Og hvis du føler at den innstilte frekvensen for automatiske skanninger ikke er tilfredsstillende, kan du når som helst utføre en manuell virusskanning for å sikre at datamaskinen er ren og sikker.

Sikre nettverket ditt

Malware kan spres til datamaskiner som er koblet til et nettverk. Det betyr at hvis du har et nettverk på 10 datamaskiner som er koblet til et nettverk, selv om enkle metoder som Wi-Fi, og en datamaskin er infisert, kan alle de andre 9 datamaskinene lett bli smittet også. Å holde datanettverk sikre innebærer å sette i gang sterke godkjenningsmålinger for å kontrollere uautorisert tilgang til nettverket.

Så lenge en datamaskin er koblet til Internett, er det uendelige muligheter for at skadelig programvare kommer inn i datamaskinen. Men de ovennevnte metodene, hvis de brukes riktig, kan hjelpe mye med å unngå malwareinfeksjoner og holde datamaskinen, filene og brukeren trygg fra ulike former for nettkriminalitet.

November 23, 2017