Back to Question Center
0

Semalt Expert gir praktiske metoder for å filtrere henvisning Spam og Bot Traffic

1 answers:

Du har antagelig meldt deg på Google Analytics-plattformen og observert darodar.com, fangst og uberegnelige andre i henvisningsrapporten din. Eller på den annen side har du sett et monsterpigg i en koordinert bevegelse.

Oliver King, kundesuksessleder for Semalt , forklarer hvorfor det er viktig å filtrere spam.

Det er to typer spam som kommer opp i dine analytikkplattformer - kurumsal mail alma.

For det første, bots som ikke besøker nettstedet ditt. Jeg refererer til dem som "spøkelsebotter". Disse robottene er ufordelagt søppelpost i en ubeskrivelig vene fra e-post spam, bemerk spam og flyger under bilens frontrute.

For det andre, bots som inntrer nettstedet ditt. Jeg betegner dem som "zombiebots", som generelt skaper eksamensspam som følge av deres forskjellige formål.

Hvem utfører det og hvorfor det oppstår?

Ghostbots er ting som utnytter en nesten fri tilnærming til å komme foran en gruppe mennesker.

Zombie bots er utilstrekkelig eller avskyelig komponert bots. Bots når du er i tvil er stor og er et stykke av rammen av nettet.

Slik fungerer det

Det er ikke noe komplett svar for alle bots (i mangel av Googles assistanse), men det er et par ting du kan gjøre for å rydde opp dine analyser.

Det er et betydelig mål for forferdelig veiledning rundt om dette problemet. Bruk av henvisningsavslaget under eiendommen er ikke foreskrevet for å kanalisere spam i lys av at:

  • Det er ikke et altomfattende arrangement.
  • Det er ikke utelukkende presis.
  • Det kan ganske enkelt flytte besøket til et (ingen) / koordinert besøk.
  • Det gjør det ikke mulig å sjekke falske positiver med verifiserbar informasjon.

Det er mange lokaler (teller ekstremt troverdige) som foreslår spesialiserte endringer på server-siden, for eksempel .htaccess-endringer. Det er også en forferdelig tanke.

Til slutt kommer Google Analytics-avmerkingsboksen til "Channel Known Bots and Bugs" ikke i konflikt med spøkelses- og zombiebots.

Ghost referrere er økter som vises i undersøkelsen som aldri virkelig skjedde. Bot spurte aldri om noen dokumenter fra systemet ditt. Den formidlet all informasjon som den trengte for å sende rett til Google Analytics-plattformen ved å avslutte eksamenskoden med en vilkårlig UA-kode.

Zombie bots tillater deg et gitt alternativ siden de virkelig trenger og gjengir nettstedet ditt. På sjansen for at du må se på server-side ordninger, denne instruksjonsøvelsen av InMotion Hostingsolid. Å hindre dem i ditt system, legger ikke bare et rengjøringslag til analysene dine, det kan også redusere stabelen på dine serveregenskaper.

Inntil monstrene gjør et annet arrangement, er vi fanget og gjør kanaler som evakuerer det meste av botbevegelsen uten å registrere svikefulle positive.

November 23, 2017