Back to Question Center
0

Semalt Expert gir en optimaliseringstrening på stedet

1 answers:

Bedriftseiere må vite at optimalisering av deres nettsted for søkemotorer tegner seg for 25% av alle SEO rangeringsfaktorer. Følgende artikkel er dermed en forenklet, og fullstendig veiledning på stedet optimalisering. Det vil komme til nytte for alle som er nye for SEO, eller noen som ønsker å gjøre det beste ut av deres nettstedoptimalisering.

Denne veiledningen, levert av Michael Brown, kundesuksessleder for Semalt , består av følgende problemer:

Titteletiketter

En av de eldste egenskapene til et nettsted er titteletiketten - one med online pharmacy. Det bidrar til å forenkle nettstedet layout. Helt siden folk utviklet nettsteder, har tittelkoder vist seg å være ganske gunstig. Det tjener dermed som en av de viktigste faktorene når det gjelder optimalisering.

Søkeordets tetthet

For at noen SEO skal løpe, må det være tegn på bruk av søkeord. Nøkkelord er hjørnesteinen i hele SEO-kampanjen . Eventuell SEO som ikke inneholder nøkkelord i sin struktur, har ikke et solid grunnlag og vil ikke forbedre virksomhetens status online. En av måtene som folk kan lære å utnytte nettstedets optimalisering på stedet, er å forstå hva søkeordets tetthet er, og hva det handler om.

Keyword Prominence, Frekvens, Nærhet

Nøkkelord involverer mye taktikk når det gjelder optimalisering. Det er andre faktorer som søkeord påvirker ved optimalisering på stedet. Man må forstå prominensen, frekvensen og nærheten. Med alle disse konseptene i perspektiv kan en nettstedseier utnytte kraften og plasseringen av søkeord i innholdet de legger inn.

Utgående lenker

En av måtene som innholdet på nettstedet kan få mye trafikk til, er å ha eksterne kilder som kobler tilbake til nettstedet. Disse kalles utgående lenker. En nettsideeier kan motta koblinger fra kjente og ukjente kilder. Internett er fullt av koblinger, og hver gang en klikker på en kobling, er det stor sannsynlighet for at det overføres til en annen side. I seo, en måte å forstå hvordan å gjøre et skritt fremover i SEO optimalisering er å vite hvordan å skaffe og administrere utgående lenker. Et annet viktig problem å merke seg er bruken av skjulte søkeord i leddene som tilbys.

Image SEO

Med kunnskap om utgående koblinger, er en annen ting å lære om, bruken av bilde-SEO. Det kan hjelpe eieren veldig mye siden bildene kommuniserer mye komplisert informasjon på en måte som en person som er ny til SEO kan forstå. Opplæringen inneholder en veiledning om hvordan nettstedseiere kan optimalisere sitt nettsted for bilder. Bilder hjelper med SEO når de har en alttekst som er inkludert i beskrivelsen. Også kan man optimalisere bildetittelen for å inkludere søkeord. Opplæringen forklarer om filnavnet endrer seg eller ikke.

kartet

Sitemaps hjelper deg med å kryptere nettsidestrukturen. På denne måten finner søkemotorer og kunder det enklere å navigere på nettstedet. Et nettstedsside på nettstedet er en måte å optimalisere SEO-strukturen for å forbedre brukeropplevelser, samt søkemotoralgoritmer.

URL Slugs

URL slugger refererer til den eksakte adressen til nettstedet man er i gang med å surfe. De representerer plasseringen av de aktuelle nettsidene. Når man skriver nettadressen i adressefeltet, bestemmer URL-slettene hvordan brukeren får tilgang til nettsiden. Det er en av de viktigste tingene å gjøre for optimalisering på stedet.

Intern kobling

Intern kobling handler om å sørge for at alle sidene på et nettsted er koblet sammen. Det er mer enn bare navigering og anbefaling.

November 24, 2017