Back to Question Center
0

Semalt Expert-forslag om forebygging av Internett-trusler

1 answers:

Cyberkriminelle satser gradvis på bedriftens datamaskiner ved hjelp av skadelig programvare som håper å dra nytte av dødelig informasjon. De har flyttet fra å målrette forbrukerstasjonære til bedriftens ansatte. Det er økende bedriftsnettverk som er utsatt for skadelig programvare. Sosiale nettsteder, arbeidstakermobilitet og brukerdrevet IT er noen av faktorene som bidrar til den økende kontakten mellom bedriftens systemer og malware. Trusler som er vedvarende og trojanere kan bryte og kompromittere sensitive data.

Ivan Konovalov, kundesuksessleder for Semalt , presenterer en verdifull veiledning for å forhindre Internett-hackingstrusler - usa casino.

For det første, hold plugin-modulene i nettleseren lappet.

Angripere kan ikke bruke Adobe Acrobat eller Adobe Reader eller Microsoft Internet Explorer for å nå et system. Når patchene blir tilgjengelige, installer dem umiddelbart.

For det andre, bruk peer-to-peer-bruk.

Siden en måte å distribuere skadelig programvare, er det å dele filer på peer-to-peer-nettverk, danne og håndheve en ikke-peer-to-peer-politikk.

For det tredje slår du av Windows AutoPlay.

Stoppe nettverksbasert virus som Downadup og Conficker fra å hoppe fra nettverksstasjoner uten endring av selskapsregler på de åpne aksjene.

For det fjerde slår du på forbedret sikkerhet i Adobe Reader.

PDF-filer skjuler noen ganger angrep. Herding leseren beskytter maskinen mot slike angrep.

Deretter begrenser bruken av nettverk aksjer.

Siden virus liker å spre seg gjennom nettverksstasjoner, bør mappede stasjoner lukkes med mindre det kreves seriøst. Gi tillatelse til å lese bare og begrense lese-skrive..

Gjennomgå effektiviteten av gateway blokkering og post sikkerhet.

Nettsikkerhet og effektiv epost bidrar til å bli truet før den når skrivebordet. Sørg for at en sikkerhetsoppløsning er tilgjengelig, som kan oppdatere ofte. Det vil gjøre det mulig å oppdage de nyeste malware truslene, spam og korrupte avsender IPs.

Gjennomgå distribusjonsplanen for sikkerhetsinnhold.

Utgivelsen av antivirus utføres separat på en dag og en gang i uken for IPS-innhold. Oppdater ofte infiserte maskiner eller til og med alle maskinene ettersom oppdateringene kommer om mulig.

Beskytt mobile enheter, spesielt smarttelefoner.

Mobile enheter bringer skadelig programvare til nettverket som en hvilken som helst PC som ikke er beskyttet. Dette skjer siden alle med en nettbrett eller smarttelefon ønsker å få tilgang til nettverket.

Bruk verktøy som går utover antivirus.

Antivirusprodukter er ikke effektive nå som før, siden truslene utviklet seg for å unnslippe antivirusprogramvaren. Dagens trusler er webbygget. IPS (Intrusion Prevention System) kan stoppe malware før de trer inn i en maskin.

Endre standardinnstillinger for en maskin.

Noen få endringer i innstillingene gjør store sikkerhetsforbedringer på enheten. Ved å endre maskinens standardinnstillinger, får du det beste ut av det.

Spesifikke trusler kan blokkeres ved å implementere regler for søknadskontroll.

Enhetskontroll og Symantec Endpoint-beskyttelsesverktøy brukes til å stoppe bestemte filer, beskytte viktige data og blokkere bruk av nettverket til hverandre.

Endelig utdanne brukerne.

Utdanning er svært effektiv for å forhindre malware. Be brukerne å klikke bare på kilder som er klarert når de søker, for ikke å oppdatere programmer som kodek, Flash og mediespiller når de fremmes av ikke-tilknyttede nettsteder, ikke å bruke peer-to-peer-nettverk på bedriftens maskiner og unngå å klikke på vedlegg eller lenker fra ukjente kilder. Å følge de ovenfor diskuterte punktene kan hjelpe en beskyttet.

November 23, 2017