Back to Question Center
0

Semalt Expert: En retningslinje for filtrering av underdomener i Google Analytics

1 answers:

I disse dager er det svært viktig å sette opp egendefinerte filtre og underdomener i Google Analytics. Det vil la deg analysere, evaluere og se trafikken på nettstedet ditt, så vel som deres kilder. Enten du har en blogg, et selskaps nettsted, flere destinasjonssider eller et tilknyttet nettsted, er det viktig å filtrere underdomener.

Her har Andrew Dyhan, en av de ledende eksperter fra Semalt , snakket om noen enkle tips i denne forbindelse.

Konfigurer Google Analytics

Det første trinnet er å konfigurere Google Analytics i underdomenene dine - cream and black hat. Du bør bruke enten samme eller forskjellige UA-koder for dem og holde dem lagre et sted på datamaskinen. Det kan virke enkelt, men du bør huske at ikke alle nettsteder bruker de samme UA-egenskapene. Du må opprette forskjellige filtre for forskjellige underdomener, og sørg for at kodene er riktig satt inn.

Lag en ny visning i Google Analytics

Deretter må du opprette nye visninger i Google Analytics. Når du åpner Google Analytics-kontoen din og går til dashbordet ditt, bør du justere innstillingene fra øverste høyre hjørne der administrasjonsmenyen er til stede. Her kan du sette inn så mange domener som mulig. Det eneste du trenger å huske er at du velger forskjellige filtre for forskjellige nettsteder og oppretter nye visninger hver gang et nettsted er satt inn her.

Lag testvisninger

Hvis du er ny i Google Analytics, anbefaler vi deg å opprette testvisninger for å unngå problemer. For hvert domene og underdomene kan du opprette forskjellige testvisninger som sikrer at du har unngått alle feil. Da kan du få tilgang til dine rå trafikkdata for å vite mer hvordan denne prosessen fungerer.

Bruk tilpassede filtre

Når du har opprettet nye visninger, er neste trinn å bruke tilpassede filtre. For dette bør du velge den egendefinerte filterdelen og gå til radioknappen. Klikk på den knappen og legg til underdomenene dine her for å komme i gang. Å legge til egendefinert filter er en av de mest omfattende og fantastiske måtene for at du skal få jobben riktig.

Legg til henvisningslisenslister

Det er en god ide å legge til henvisningslisningslister, da det vil forhindre at underdomenene mottar falsk og lav kvalitetstrafikk. For dette bør du velge din eiendom eller underdomene. Når det er valgt, kan du klikke på sporingsinformasjonsknappen og få den komplette henvisningslisningslisten. Her kan du legge til nettadressene til underdomene og komme i gang.

Hva er et underdomene og hvordan sporer det?

Hvis du har noen websider hvis nettadresser er www.abc.com eller noe annet, er det enkelt for deg å ha underdomener etter eget valg, og deres nummer er ikke begrenset. Et underdomene er et enkelt domene som er opprettet under ditt hovednettsted, og kan aktiveres eller deaktiveres når som helst. Ofte, hvis brukerne flytter fra en hosting-tjeneste til en annen, er det enkelt for dem å beholde de samme domenene, og dette vil ikke forstyrre deres generelle rykte på internett. Det er også enkelt å kreditere underdomenet ditt, ettersom hoveddomenenavnet betaler på dine vegne, og betalingen sendes automatisk enten fra kredittkortet ditt eller PayPal.

November 23, 2017