Back to Question Center
0

Semalt Expert avslører forebyggende tiltak for datavirus

1 answers:

Vi alle hadde smertefulle og uforglemmelige møter med datavirus på et tidspunkt. En leksjon vi deler til felles er den ønskelige tenkningen du visste måter å unngå eller eliminere disse virusene på forhånd.

Ikke bekymre deg, Ivan Konovalov, en av de mest erfarne spesialistene fra Semalt , i denne artikkelen fremhever praktiske måter å unngå infeksjoner med datavirus. De inkluderer:

Last ned alltid programmer fra legitime og pålitelige kilder

Disse virusene infiserer og kompromitterer dataprogrammer og får dermed tilgang til systemet - money mad martians slot machine. Du må derfor laste ned programmer fra en ekte leverandør eller tredjeparts nettsted.

Hold en datamaskinskopiering

Det er alltid tilrådelig å ha en ekstra kopi av alle dine kritiske filer. Med en sikkerhetskopi kan du gjenopprette alle dataene dine og komme tilbake med normale funksjoner.

Skann og bekreft e-postvedlegg

Det nye trikset i byen er virusinfeksjon via e-postvedlegg enten med intensjon eller uvitende. Ondsinnede e-postvedlegg legger inn et system ved åpning av posten, derfor behovet for å skanne og verifisere disse vedleggene før nedlasting. Det er enda mer nyttig fordi e-postkilden kan bli kompromittert og uvitende at de overfører virusene.

Installer Anti-Virus og Malware Solutions

Oppdatert anti-virus og skadelig programvare gjør datamaskinen din motstandsdyktig når du flagger ut og fjerner potensielle trusler..Administratoren kan også kjøre hyppige systemskanninger for sikkerhetsformål.

Deaktiver e-postbildeforhåndsvisning

Du trenger ikke laste ned infiserte filer på e-postvedlegg for å få virus i systemet ditt. En infeksjon kan begynne med bare å forhåndsvise bilder i e-posten din. For å unngå dette, deaktiver e-postklients bildeforhåndsvisning mens du bare ser på bildene som er mottatt fra klarerte kilder.

Vanlige operativsystemoppdateringer

Datasystemet ditt vil forbli virusfritt når du forsøker å ha et oppdatert operativsystem til enhver tid. Oppdateringene gjør det kjent og i stand til å håndtere de nyeste datavirusene.

Aktiver deg datamaskinbrannmur

Selv når du oppdaterer programmene og operativsystemet, er brannmuren datamaskinens første og siste forsvarslinje mot virusinfeksjoner. Hold det oppe og aktivt for å unngå tredjeparts virusinfeksjoner.

Bruk bruk av datamaskinadministratorettigheter

En datamaskin skal bare ha én administrator som har alle rettigheter og privilegier for å installere programmer. Bruk disse rettighetene for å unngå at utenlandske brukere utsetter systemet for slike farer.

Vanlig PC System Monitoring

Vel, du vet ikke at PC-brannmuren er deaktivert, eller oppdateringer er nødvendig for OS-programmene dine, med mindre du regelmessig overvåker systemet for det samme.

Holde seg til datamaskinvarsler

Antivirus- og malwareprogrammer er kodet på en måte som varsler brukeren på forhånd når siste oppdateringer er nødvendig eller tilgjengelig. De vil også varsle brukeren når malware trusler er oppdaget. Aldri ignorere slike advarsler og varsler. På samme notat følger du varslinger for alle datopdateringer i det lange løp.

Opprette og vedlikeholde en IT-avdeling

For store organisasjoner trenger du en IT-avdeling for å vedlikeholde dataservere og systemer for jevne operasjoner.

November 23, 2017