Back to Question Center
0

Semalt Expert: 8 SEO Fouten Die Dangeres For Din Content Marketing

1 answers:

Søkemaskiner hjelper deg med å få oppmerksomheten til nye brukere, lesere og lyttere, men i de fleste tilfeller er du den største hindringen for at søkemotorer ikke hindrer at innholdet ditt er høyt rangordnet på søkeresultater.

Motoren gir deg muligheten til å vise innholdet ditt hele verden bare hvis det ikke er feil i retningslinjene for søkemaskiner og brukeropplevelse.

Du må unngå følgende følgevirkninger, definert av Lisa Mitchell, kundesuksess Manager Semalt Digital Services, for å sikre at du gir søkemotorer det ønskede innholdet.

1. Kort innhold

Du må sørge for at innholdet ditt er grundig for å kunne tilfredsstille søket etter flere søk - action computer service. Google gir mest omfattende innhold, fordi det er på jakt etter viktige opplysninger som de oppfyller. Den gjennomsnittlige innholdslengden skal være omtrent 2400 ord for å sikre at det konkret er at leserne har positive tanker om innholdet.

2. Afwezigheid van beeldvorming van ontwermparameters

Stale nettsted selger dårlig til nye lesere sammenlignet med oppdaterte nettsteder, som har en attraktiv estetisk verdi har. Siden er ikke oppfylt av designelementer blir ikke av brukere og Google favorisert, noe som gir deg ingen konkurransevurdering.

Elementen die er designet for å bryte tekst, sørg for at leserne holder seg lengre på en side, noe som Google øker rangordningen av de aktuelle innholdene.

3. Spelfouten av innholdsfouten

På grunn av at innholdet, som feilfoutfouten, ikke som SEO-faktorer er vurdert, påvirker det din troverdighet negativt og blir du tilknyttet.

4. Afwezigheid van inhoudsonderbrekingen

Det er viktig å ta vare på leserenes oppmerksomhet gjennom en bestemt innhold kontinuerlig fordi de fleste lesere har svært kort oppmerksomhet. Ved å dele teksten med hjelp av anvisninger som underdeler, bilder og oversikter, blir det sikret at leserens oppmerksomhet blir fastlagt og til slutt fører til at søkemotorer oppdager innholdet.

5. Bruk lange avsnitt av tekst

Lang paragrafen gjør verveling og får dine lesere av din side. Sørg for at paragrafene er kortere, som en innblanding for å sikre at lesernes oppmerksomhet blir fastlagt.

6. Afwezigheid van uitgaande links

Den troverdighet av innhold som er oppnådd ved bruk av utgående lenker og ressurser, er av stor betydning for leserne. Google anerkjenner også troverdigheten av innhold og SEO-eksperimenter viser at sider som dør utgående lenker blir dømt bedre å oppnå i søkeprosessen.

7. Avvezigheid van promotie

Oppretting av et utvidet innhold som av din konkurrent sørger ikke for at nummer 1 blir ordnet. Du må være pasient og vente på folk for å gi dine innholdsgivende SEO-indikatorer, som sosiale aksjer og lenker.

8. Afgang av CTAs og optimalisering

Det å sette opp de vanlige innstillingene for meta-databeskrivelsene og titlene på innholdet ditt er en SEO-feil som kan bli unngått ved å sikre at beskrivelsen og innholdsfortegnelsen er optimalisert.

Conclusie

Ved å unngå de ovennevnte 8 vanlige feilene fra SEO, klarer du å sikre at innholdet ditt samsvarer med behovene til søkemotoren. Og ikke tilfeldig vil trafikken på din side øke.

November 24, 2017