Back to Question Center
0

Semalt Expert: 5 False Facts Over Keywords

1 answers:

Det er mange myter om søkeord i SEO, og de fleste mennesker tror på at de uten sannhet kan oppdages

De kundesuksesseleder van Semalt Digital Services, Lisa Mitchell, beskriver 5 nøkkelord som viser sannheten.

Mythe 1. Anker tekst fra nettstedet virker ikke lenger

Selv om de fleste mennesker tenker at ankertekst ikke lenger fungerer, vil du være overrasket over at det kan føre til bedre rangering, selv ved mangel på kobling. Den ankertekstoptimalisering er fortsatt gyldig og fungerer effektivt for å rangere - moscato bianco maschito.

Mythe 2. Søkeordforskning er ikke mer viktig

Hvis du prøver å oppdage hvor besøkende er ute, blir søkeord en kritisk aspekt av SEO. Ifølge Brandwatch er det for hver sekund mer enn 40.000 søk på Google. Nå som du vet, er det mange mennesker som er på utkikk etter online informasjon, for å finne ut hvilke brukere som søker, blir din viktigste oppgave.

For å slå på dette området, unngå de felles feilene som mennesker gjør ved undersøkelsen av søkeord. Dette sparer tid og gir trafikk til ditt nettsted. I utgangspunktet er søkeordundersøkelse den grunnsteen av din strategi. Hvis du planlegger å nå målet, må du vite hva folk søker.

Myte 3. Utelukkende på søkeord for søkeord med høye søkeord

Hvis du har tenkt å være i din online venture, slipper du for mye tid på generiske søkeord. I stedet tenker du som en forbruker på jakt etter informasjon om en produkt av Identifiser spørsmål og vilkår som brukerne vil føre til din side og fokusere på de søkeordene for å øke konverteringen.

Myte 4. Metabeschrijvingen er ikke relevant

En meta-beskrivelse er et kort avsnitt der du beskriver innholdet i SERPs. Ukjent for de fleste mennesker, en meta beskrivelse er en av de første ting som påvirker beslutningen om en besøkende for å besøke nettstedet ditt eller ikke. For å gjøre det mulig å gjøre besøkende, gjør metabeskrivelsen relevant og attraktiv.

Mythe 5. Nettadresser har ingen hierarki av nøkkelord

I dag er over 46 milliarder sider indeksert av Google. Dette viser at det er mye konkurranse. Hvis du er en av menneskene som tror at nettadressene ikke krever optimalisering, endres du bedre, siden både søkemotorer og brukere har nettopp samme tydelige nettadresser.

I utgangspunktet kan en hierarki muliggjøre å organisere dine sider og finne forholdet mellom dem og deres interesse. Dette sørger for at sidens rangering blir lettere. Her brukes det hemmelig høye kvalitet, vennlige webadresser for å gi brukeren en bedre opplevelse.

Umiddelbart, for at søkeordene skal virke effektivt for din side, må du gjøre følgende:

  • Tenk utenfor boksene. Ikke vær redd for å bli kreativ og eksperimenterer med søkeord til du finner termene som fungerer for din side.
  • Pass på at du ikke er på jakt etter søkeord for søkeord, hvis du ikke gir de ønskede resultatene. I stedet kan du overveie søkeordene for det søkeordet å bestemme hvilke bedre konverteringer som gir.
  • Link din egen innhold og bruk nøyaktig kamp for din ankertekst.
  • Legg til søkeord i Meta-beskrivelse og optimaliser det for å beskrive innholdet.
  • Bruk tydelige, vennlige URL-er og en hierarki.
November 26, 2017