Back to Question Center
0

Semalt: En Starter Guideline om hvordan du setter opp Facebook Instant Articles for WordPress Plugin

1 answers:

I 2015 ble en utrulling av øyeblikkelige artikler gitt ut. Etter noen måneder siden ble de utgitt globalt på Facebook. Ifølge søkemotoroptimalisering eksperter, øyeblikkelige artikler er helt avhengig av WordPress plugins. Disse øyeblikkelige artiklene er opprettet på en slik måte at de fulle innleggene dine er i superoptimale versjoner. WordPress-pluginet er utformet slik at de øyeblikkelige artiklene laster opptil ti ganger raskere på mobile enheter.

Denne veiledningen, definert av Jack Miller, Senior Customer Success Manager Semalt , vil hjelpe forretter og nybegynnere ser frem til å aktivere deres WordPress-plugin.

Instant artikler har en hastighet på 0-300ms som leseren vil elske. Gjennom WordPress-plugin, laster artikler med umiddelbar nedlastning, minimalistisk versjon av nettstedet ditt. Dette er for å oppnå høy hastighet. Dermed laster de ikke hele nettstedet ditt. Det er derfor at øyeblikkelige artikler gjennom WordPress-plugins kanskje ikke er for alle.

Online virksomheter er helt avhengige av Søkemotor Optimalisering for bedre synlighet og økt brukerengasjement. Er du en nettstedseier eller en markedsføringskonsulent som arbeider med å forbedre bedriftens synlighet på sosiale medier, som Facebook? Øyeblikkelige artikler er det ultimate skudd å ta. Å designe artiklene dine kan ende opp med å gi deg ekte trafikk, økt engasjement og tilbakekoblinger. Det beste ved å bruke øyeblikkelige artikler på Facebook er kompatibilitetsaspektet. Bortsett fra at kundene får en sjanse til å operere med annonser, er Instant Articles også kompatible med Google Analytics-programmer.

Take Facebook på Instant Articles

Ifølge en utgivelse gjort live av Facebook Incorporation, er Instant Articles ikke direkte fremmet på Facebook-plattformen. Imidlertid blir artiklene fremmet og generert indirekte da de fører til økte tilbakekoblinger, aksjer og generert trafikk. Som en Internett-bedrift person, vil du definitivt velge å bruke Facebook Instant Articles for WordPress.

Fordeler og ulemper med Facebook Instant Articles for WordPress

Instant artikler gjennom WordPress plugging innebærer mange fordeler enn ulemper. Disse artiklene er kompatible med Google Analytics, en viktig årsak som gjør det mulig for webområdeeiere å ekskludere falsk trafikk. Instant Artikler gjennom WordPress plugin er mobilvennlig , slik at brukerne kan klikke gjennom og dele koblingene enkelt.

Disse artiklene gir imidlertid ikke vellykkede resultater med tilpassede felt og kort genererte koder. Øyeblikkelige artikler gjennom WordPress-plugins er det beste bildet for utgivere som tar sikte på å treffe et stort antall publikum.

Tips om hvordan du legger til Facebook Instant Articles på WordPress Sites

  • Last ned og installer Instant Articles for WordPress-plugin på nettstedet ditt. For å installere WordPress-pluginet, sjekk på dashbordet på nettstedet ditt og konfigurer innstillingene dine.
  • Generer og fyll inn "App ID" på nettstedet ditt ved å velge ikonet "Legg til en ny side".
  • Fyll inn favorittmeldingen din under kategorien Apps for Pages.
  • Skriv inn nettstedets domene under delen "Fortell oss om nettstedet ditt".
  • Klikk på 'Neste' knappen og hopp over resten av prosedyren. I øverste høyre hjørne velger du og klikker på ikonet "Hopp over hurtigstart" for å komme i gang.
  • Åpne ditt WordPress-pluginoppsett og lim inn verdiene som kopieres fra ditt dashboard.
  • Aktiver WP plugin og fullfør prosessen.

Å øke brukerengasjementet og generere den riktige typen data for din onlinevirksomhet er en nødvendig forutsetning. Facebook er en av de topplasserte plattformene som har forbedret innholds synlighet og økende aksjer og linkbacks for B2B og B2C-bedrifter. Ovennevnte diskuterer vil hjelpe forretter og nybegynnere ser frem til å aktivere deres WordPress-plugin Source .

November 24, 2017