Back to Question Center
0

Semalt: En guide for nybegynnere på hvordan du installerer WordPress Plugin

1 answers:

Denne retningslinjen gjelder bare for de som bruker wordpress.org. For folk som bruker wordpress - euro online casinos.com, er det umulig å installere plugins på grunn av noen av begrensningene. Det er viktig å skape et eget hosted wordpress.org nettsted for å kunne bruke plugins. Det er mange metoder der man kan installere en wp plugin. For eksempel kan du installere et WordPress-plugin ved å søke etter det i søkekonsollen, ved å laste det opp eller installere wp-pluginet ved hjelp av FTP.

Følg disse tipsene fra Artem Abgarian, en topp spesialist fra Semalt , og du vil lykkes sikkert.

1. Installer en wp-plugin ved hjelp av WordPress Plugin Search

En av de enkleste metodene for å installere en wp-plugin er å søke etter den i søkekonsollen. Med dette alternativet kan du få tilgang til mange plugins som er til stede i WordPress plugin-katalogen. Du kan taste inn et søkeord og finne et plugin som passer ditt behov. Når du installerer det, laster WordPress ned det og setter det opp for deg. Når prosessen er vellykket, mottar du en bekreftelsesmelding om å aktivere plugin. Du kan også gå tilbake til plugin-installatøren.

Hvis du vil ha et plugg til å jobbe, må du huske å aktivere det. Det er også viktig å merke seg at alle plugins har forskjellige innstillinger. Dette betyr at det er forskjellige måter de må konfigurere på. Disse metodene vil ikke bli dekket av denne retningslinjen. En av ulemper med denne tilnærmingen er at du bare kan installere de gratis pluginene. I noen unike situasjoner må du kanskje installere et plugin som ikke er tilgjengelig i denne katalogen.

2. Installer en wp-plugin ved hjelp av WordPress Admin Plugin Upload

I enkelte tilfeller kan det hende du må installere betalte programtillegg på din wp-nettside. I dette tilfellet kan søkekonsollen ikke hjelpe deg. WordPress har en opplastingstjeneste i administrasjonsområdet som kan tillate deg å installere et plugin på konsollen. Du må laste ned pluginet fra en internasjonal kilde. Deretter må du logge inn på wp-admin-fanen din, gå til programtillegg og legge til en ny side.

Fra dette punktet kan du klikke på opplastingsplugg-knappen. Last opp denne filen fra PC-katalogen din. WordPress vil laste opp og installere dette pluginet for deg. På samme måte som fremgangsmåten ovenfor, etter en vellykket installasjon, kan du aktivere pluginet eller gå tilbake til plugin-siden. Alle innstillingene er tilpasset utformingen av pluginet.

3. Manuelt installere en WordPress-plugin ved hjelp av FTP

I enkelte tilfeller kan din wp-hostingleverandør ha noen filrestriksjoner som kan begrense fleksibiliteten til å installere et plugin fra administrasjonsområdet. I dette tilfellet er det beste alternativet å installere wp-pluginet via FTP. Selv nybegynnere kan enkelt kontrollere FTP-lederen. Først av alt, bør du laste ned og pakke ut zip-filen til pluginet på datamaskinen din. Fra dette punktet må du kanskje laste opp pluginet til wp hosting-serveren din ved hjelp av en FTP-klient. Din wp hosting leverandør kan gi en FTP-leder for nettstedet ditt. En gang i FTP-administratoren kan du legge den til i stien / wp-innholdet / pluginene / katalogen på serveren din.

November 24, 2017