Back to Question Center
0

Semalt: Eksklusiv Rigor Monitoring Stations fra Web Analytics

1 answers:

Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager for Semalt , sier at bruk av Real Browser Checks er en utmerket måte å overvåke en nettsideytelse og håndtere den totale kundeopplevelsen. Rigor er et selskap som hjelper med disse kontrollene ved å sørge for at den overvåker kundens nettside i en ekte nettleser. Årsaken til at Rigor gjør dette er å se hvor mye tid siden tar å laste inn på brukerens nettleser - ihs hosting. Den inneholder også alle tredjepartsfiler som sosiale widgets, datafeeds, annonsenettverk, analyser og CDN-er.

Nettstedseiere bør også legge merke til de vanlige årsakene til langsom sidebelastning. Bortsett fra infeksjoner av skadelig programvare, trojanere og virus, kan tredjepartselementer føre til langsom lasting. De legger til verdi for nettstedet, men for et ytelsesorientert nettsted, bør det passe på disse importerte kodene. Forskning har vist at disse tredjepartselementene kan forsinke en belastning på hele siden med opptil et minutt. Det er viktig å tilby noen av tjenestene som kommer sammen med disse tilleggsfunksjonene. Likevel kommer de til en pris, og det er opp til eieren å bestemme de som er integrert i nettstedet og de som ikke er. Den beste strategien for å utføre dette effektivt er å gjennomføre en kostnads-fordel analyse på alle tredjepartsfunksjoner.

Siden Rigor laster ned alt innholdet på en side på alle nivåer av nettstedovervåking, må man utelukke all trafikk generert av overvåkingsstasjonene. Ellers kan de føre til at Google Analytics tabulerer skjevde resultater. Det er en fremgangsmåte som skal følges for å sikre at brukeren ekskluderer all trafikk fra overvåkingsstasjonene. Den vanligste analytiske plattformen som brukes for dette, er Google Analytics.

Fremgangsmåtene i Google Analytics er universelle. Det betyr at det ikke spiller noen rolle hvilken analytisk plattform man bruker, guiden er den samme for alle. For denne artikkelen vil vi demonstrere dette ved hjelp av Google Analytics-plattformen, som er vanlig for de fleste nettsteder.

Her er det man trenger å gjøre:

  • Logg inn på Google Analytics-programvaren
  • Ved åpning, finn fanen Admin, som gir deg en liste over profiler som skal velges.
  • Velg riktig profil. I dette tilfellet ville Rigor være det beste valget.
  • Klikk på Filtre-fanen fra underseleksjonen gitt
  • Velg et + Nytt filter for å opprette et tilpasset filter for nettstedet.

Når man når dette punktet, må man gå gjennom listen over overvåkingsstasjoner som Rigor har på plass. De gir en fullstendig liste over Rigor-steder med sine overvåkingsstasjoner, med deres IP-adresse, regionskode og rollen som er tildelt den. Når identifikasjonen av IP-adressene er fullført, gå tilbake til Google Analytics for å fullføre de egendefinerte filtre.

Under det nye filteret, naviger til "Legg til filter til profil."

  • Merk av for å spørre om du skal opprette et nytt filter.
  • I filterinformasjonen bør filternavnet inneholde plasseringen av overvåkingsstasjonen, kontroller det forhåndsdefinerte filteret i filtertypen. Skriv inn IP-adressene til de virkelige nettleserens overvåkingsstasjoner.

Det er ikke noe poeng å ekskludere sentral- eller innholdsstasjonene, siden de ikke vises i den samlede analysen. Tross alt, dette er fullført, vises all trafikk fra overvåkingsstasjonene ikke i rapportene.

November 23, 2017