Back to Question Center
0

Semalt: Effektive måter å ekskludere intern trafikk i Google Analytics

1 answers:

En av de enkleste feilene som selskaper, byråer og enkeltpersoner overser når det kommer til å telle sitt månedlige nummer, er inkluderingen av trafikken på kundens nettsider. Det kan virke ubetydelig, men det har en stor rolle å spille i konverteringsfrekvensen, da den blåser opp trafikken de mottar fra besøkende.

Det er flere måter, spesifisert av Andrew Dyhan, kundesuksessleder for Semalt digitale tjenester, som man kan bruke til å lindre dette problemet - istick 30w locked. De spenner fra enkle installasjoner til de som krever at utviklerressurser skal implementeres. En ting å huske er alltid å ha en egen analytikk konto hvor man kan lagre alle rå data som backup.

# 1 Google Analytics-valgfri nettleserplugin

Det er enklest å implementere. Alle brukerne som man ønsker å blokkere, må laste ned og installere tilleggsprogrammet for Google Analytics-tilleggsbrowser. Når de er installert, vil de ikke lenger kunne sende sine besøksdata til analysene. Det virker ved å forby GA JavaScript å sende besøksinformasjon. Det tillater imidlertid ikke brukeren å velge hvilken informasjon som er blokkert. Derfor, hvis det er noen informasjon som trenger å overføre besøksdata, så deaktiver utvidelsen.

Installer tillegget på alle brukerprofiler, nettlesere og alle enheter med tilgang til en nettleser. Husk også at tillegget er på for alle profiler. Derfor, hvis den nåværende profilen som er i bruk, er det som kjører tester, endrer du til en annen profil eller deaktiverer tillegget for å se om sporen fungerer som den skal.

# 2 egendefinerte filtre basert på IP

Enkel IP-adresse :

Gå til fanen Admin i GA, og velg filtre. Fra disse, velg å legge til et nytt filter fra filterfanen. Herfra kan du sette inn et egendefinert filter ved hjelp av en enkelt IP-adresse. Etter å ha satt inn parametrene, klikker du Lagre og avslutt deretter.

IP-adresser:

Følg samme fremgangsmåte for enkelt IP-adresser. Når du har valgt et nytt filter, velger du et egendefinert filter i filtertypen, og ekskluderer IP-adressen i ekskluder filterfeltet. Til slutt setter du inn rekkevidden for IP i filtermønsteret.

# 3 egendefinerte filtre basert på ISP

Unntatt trafikk fra en ISP kan enten være gjennom et forhåndsdefinert eller et tilpasset filter. På samme måte kan man ignorere en ISP fra GA. Det er enten en som bruker ISP-domenet eller ISP-organisasjonen. Forskjellen er at man refererer til det registrerte navnet i henhold til ISP-problemet, mens det andre betyr Internett-leverandørens geografiske domene. Det forhåndsdefinerte filteret tillater bare at en skal arbeide med et ISP-domene.

Internett-leverandør Domene:

Bruk samme fremgangsmåte for en rekke IP-adresser, bruk det forhåndsdefinerte filteret i filtertype, og utelukk deretter ISP-domenet.

ISP Organisasjon:

Filtertype skal være et egendefinert filter, og ekskluder ISP-organisasjonen i filterfeltet. Sett deretter inn domenet i "fra ISP-domene."

# 4 Sett en JavaScript Cookie

De to metodene som skal brukes er _setVar () og _setCustomVar (). Forskjellen mellom de to er at _setVar () bruker feltet Brukerdefinert filter og sistnevnte ikke kan. _setVar () lar brukeren sette et profilfilter som de kan bruke til å ekskludere personlig trafikk. Alternativet _setCustomVar () bruker avanserte segmenter som gjør det mulig å filtrere ut trafikken. Det betyr at dataene den filtrerer kommer etter at den går gjennom GA.

_setVar () : Sett et tilpasset filter i filtertypen, bør være et brukerdefinert filterfelt og bruk en ansatt som filtermønster.

_setCustomVar () : ekskluder en tilpasset variabel (nøkkel 1), velg deretter de som er nøyaktig tilsvarende medarbeider. Deretter inkluderer den egendefinerte variabelen (Verdi 01), og samsvarer nøyaktig Ja.

November 23, 2017