Back to Question Center
0

Semalt Biedt 5 Tips til å øke verdien for SEO med Guest Blogging

1 answers:

Geruchten gaan rond, dat gast blogging misschien niet een levensvatbaar optie is om de zoeklijst te verbeteren, of dat het tot strafvervolging leidt. Det kan være konsekvensen av en misforstand av annonseringen av Matt Cutts i hans blogginnlegg 2014, over den dårlige tilstanden til blogging av gjester. Men hva han ment var at det ble spammy, og fikk dårlig kvalitet på innholdet, og ikke at det var irrelevant for etiske markedsførere som ønsket å skrive og markedsføre kvalitet.

Den fremste ekspert van Semalt Digital Services, Lisa Mitchell, deler fem måter å gjennomgå med bruk av blogging som markedsføringsstrategi, både for SEO og for linkbygging uten hikke.

Linker må legge til verdi til innholdet

En god strategi for SEO og brukeropplevelse er å sørge for at alle koblinger i en webstedsverdi gir at det er viktig for leseren - dominio de chile. Det øker relevansen av konseptet og underlegger en post, vil være nyttig for både søkemotorer og besøkende

Det kobling må være av høy kvalitet er

Det kobling av innhold må være av høy kvalitet, slik at det gir mer verdi til leseren. Lage kvalitetsslinks har alvorlige konsekvenser. Ikke bare vil det ikke gjøre noe for posten, men kan også søke rangeringer og reputasjon gjøre vondt for den siden som en gjest blir satt på. Det er sagt at alle gastposten må være den beste jobben til den personen som den oppretter, spesielt når det er ment å bidra til store navnepublikasjoner.

Bare gastpost på et nettsted uten linker å bruke

Linker bør primære motivasjon være å delta i å legge inn en gjest. Hvis det eneste målet av å sende gjester til å få lenker, har kvaliteten på innholdet uten tvil det. Gjestepostering gir innholdskryvere flere fordeler enn linker og følgesvenner. For eksempel, det gir en individ for en ny publikum som de ikke ville ha møtt. Også hjelper det å opprettholde autentisitet, og dø er en ekspert på deres område. Ti slotte forbedrer det refereringsverkeer, som forteller til økte kundeemner.

Gastposten skal kobles til andre autoriserte nettsteder og ikke bare dine egne

Dør til personlige blogger om andre ting å knytte, kan eierne av bloggen innse at du bare er etter linkene, som er en god måte å ødelegge troverdigheten og muligheten til å ikke bli bedt om å blogge. Det å koble til personlige meldinger må være minst 2-3 ganger, mens resten fokuserer på andre relevante, autoritative nettsteder, inkludert interne lenker. Hoogwaardige blogginnlegg er ca. 1,149 ord lang samlet totalt 10 lenker

Vergeet ikke linken i din auteur bio

Den auteur bio link er ansvarlig for generering av referanse-trafikk til en side. Det er imidlertid en følge link som kan ha forstyrrende konsekvenser for søkelisten. Google er alltid på det høyeste av antallet henvisninger som menn på deres nettsted får fra lenker til auteurs profil.

Conclusie

Gjesteblogging er ikke irrelevant, og fungerer fortsatt som en effektiv strategi. Gast blogging av lav kvalitet gjør ikke noe for en side i forhold til å plassere på autoriserte nettsteder i din nisje som en effektiv måte forblir for å øke trafikk, synlighet og rangeringer.

November 26, 2017