Back to Question Center
0

Praktiske tips fra Semalt på hvordan du genererer et visningsfilter

1 answers:

Å oppnå en nøyaktig, ren og effektiv rapport i kampanjen for søkemotoroptimalisering, viser mye om bedriftens ideer og oppgaver. I de siste månedene har intern trafikk generert av falske referrer, malware og kontors staber påvirket rapporteringspresentasjon og Google Analytics-data fra mange selskaper. Ifølge Semalt eksperter, Ivan Konovalov, påvirker intern trafikk nettsteder og nettbaserte bedrifter med liten trafikk i forhold til store nettsteder.

Eksklusiv intern trafikk fra nettstedet ditt er like viktig som å sikre at nettsikkerheten din er kontrollert - golden lion casino no deposit bonus 2017. Unnlatelse av å ekskludere intern trafikk generert av besøkene dine og medarbeiderens klikk på nettstedet ditt gjør at du går ut av virksomheten. Nylig viste rapporter utgitt av SEO profesjonelle s at intern trafikk senker sprettfrekvensene på nettsteder. Det siste som kan skje når du raffinerer kampanjen din, er å oppnå lave returfrekvenser, ettersom de gjør konverteringsordet ditt irrelevant i Google-rangeringsalgoritmen.

Å ta avgjørelser basert på data som består av intern trafikk, fører til feil i virksomheten. Dine kunder og besøkende samhandler bedre med nettstedet ditt i forhold til deg og dine ansatte. Noen metoder og verktøy har blitt satt på plass for å utelukke kjente bots, uhyggelige nettsteder, henvisningsspam og intern trafikk fra å ødelegge Google Analytics-dataene dine. Her er en demonstrasjon som vil bidra til å opprette og legge til et visningsfilter for å utelukke uønsket trafikk fra statistikken din.

Hvordan lage et visningsfilter?

  • Start prosessen din ved å logge på Google Analytics. Klikk på "Add Filter" -ikonet for å generere et nytt filter.
  • Fyll ut 'Ekskluder intern trafikk' som ditt nye filternavn og bruk den forhåndsdefinerte innstillingen.
  • Generer din IP-adresse ved hjelp av PC-kommandolinjen og kopier adressen.
  • Velg tilbake til Google Analytics og lim inn den tidligere kopierte IP-adressen til de angitte boksene.
  • Klikk på "Lagre" -ikonet for å lagre segmentet ditt og utelukke at intern trafikk genereres fra din IP-adresse.

Tips om hvordan du skal teste visningsfilteret ditt

Åpne Google Analytics og klikk på ikonet "Ny rapportering" øverst på siden din. Sjekk venstre sidefelt på siden din og klikk på oversikt. Åpne en ny fane, naviger til nettstedets hjemmeside. La siden åpne sjekken inn i GA-fanen din igjen.

For å sjekke om visningsfilteret ditt virker korrekt, bør besøket i kontaktøkten ikke vises på hjemmesiden din når du kjører filteret.

Nye funksjoner og verktøy har blitt oppdatert av Google for å hjelpe Internett-bedrifter til å slå sitt mål uten å oppleve lave returfrekvenser og malwareangrep. Installer Google Analytics og oppdatere før du ekskluderer bots, henvisning spam, skadelig programvare og intern trafikk som påvirker bedriftens rapporter. Implementering av endringer i strategien din er like viktig som å sikre at nettleseren din er oppdatert for å unngå å komme inn i virus og ondsinnede trusler på nettstedet ditt. Å skape gyldige vertsnavn bidrar også til å ekskludere domener og nettsteder med henvisningspost og spøkelsestrafikk.

November 24, 2017