Back to Question Center
0

Overbevisende triks fra Semalt - Slik blokkerer du Google Analytics Referral Spam

1 answers:

Google Analytics-henvisningspost har blitt stadig mer populært de siste månedene på grunn av dets negative effekter. Det har evnen til å svekke nettstedene dine og deres ekthet innen få minutter. En henvisningspost finner sted når nettstedet ditt mottar et stort antall falske hits og spambots. Du kan føle at de er legitime hits, men de er egentlig ikke. Sporingsrapportering i Google Analytics er noe du trenger å være oppmerksom på så tidlig som mulig - www litespeed. Det vil gi nettstedet mye trafikk, men det er bra for ingenting, og kan føre til at Google deaktiverer AdSense. Det vil ikke la deg tjene penger på internett som markedsfører eller forretningsmann.

Frank Abagnale, en av de ledende eksperter fra Semalt , beskriver noen hemmeligheter med henvisningspost blokkering.

Sjekk din Google Analytics hver dag

Det er viktig å sjekke Google Analytics og utarbeide rapportene hver dag. Hvis resultatene ser ut til å være ukjente eller du føler at nettstedet ditt har mottatt falsk trafikk, er det på tide å ta tiltak. Hvis nettstedet ditt mottar merkelig trafikk, bør du tenke på å blokkere Google Analytics-henvisningspost og alle de IP-adressene hvorfra disse henvisningsprogrammene er kommet. Folk som kjører slike nettsteder, kjenner til triksene for å få deres nettadresser dukker opp i Google Analytics-dataene dine. De bruker en rekke teknikker for dette formålet, som spenner fra ondsinnet til villedende. Oftest er målet å få nettstedet ditt til å feire besøk og trafikk, noe som du føler deg for å være legitim. Basert på deres oppføringer, kan de skade nettstedet ditt og låse opp artikler. En av de enkleste måtene å kvitte seg med er ved å aktivere informasjonskapslene dine. Sett inn informasjonskapsler på nettstedet ditt og motta alltid informasjon fra brukere, deres profiler og deres enheter når de besøker nettstedet ditt.

Selv når de ser legitime og pålitelige, og hjelper deg med å komme på Google's første side, bør du aldri stole på dem og deres resultater. De vil gi deg spesifikke koder og vil be deg om å sette inn disse kodene på nettstedet ditt. Å holde seg unna alle slike taktikker og triks er viktig.

Slik filtrerer du bort Google Analytics Referral Spam

Filtreringen av Google Analytics-henvisningspost kan gjøres når du blokkerer alle disse nettstedene: inntektsføring, rangeringskontroll, informasjonsteknisk håndheving, rettshåndhevingskontroll, sosiale knapper, feilrettingsfeil, søkeord -monitoring-suksess, gratis videoverktøy, magicdiet, ownshop, site-auditor og andre.

Den gode nyheten er at du kan blokkere henvisningspost regelmessig. Du kan også justere innstillingene dine for å forhindre deres ankomst i fremtiden. La meg her fortelle deg at det meste av henvisningsspammen faktisk ikke besøker nettstedet ditt. Faktisk er det en måte å lure AdSense og Google Analytics på. Spøkelsesbesøkene betyr at nettstedet ditt ikke mottar ekte mennesker til å lese og sjekke innholdet ditt. Dermed kan det påvirke dine totale økter, tid på nettsiden, studsekurs og konverteringsfrekvens. Flertallet av nettstedseierne mener at Google Analytics-henvisningspost er brukervennlig, men det er faktisk ikke. Det infiserer hundrevis til tusenvis av nettsteder hver dag, og det er ingen måte å kvitte seg med i det hele tatt. Hva du kan gjøre er å blokkere IP-ene og lage filtre. Google har gitt sine brukere et utviklingsverktøy som er oppkalt som måleprotokollen. Du kan bruke dette verktøyet til å sjekke om nettstedet ditt mottar legitim trafikk eller ikke.

November 23, 2017