Back to Question Center
0

Moon Malware har angrepet din Linksys Router? - Semalt Knows Hvordan Å Rectify This Problem

1 answers:

Det er et malwareangrep ved navn "Månen" som angriper tradisjonelle rutere som Linksys. Denne skadelig programvare har potensial til å ødelegge sikkerhetsstatusen til datamaskinene og surfe på brukernivå.

Lisa Mitchell, den Semalt kundesuksessleder, sier at Linksys-ruterne, i tillegg til deres trådløse tilgangspunkter, er utsatt for dette sikkerhetsproblemet, og dette kan gjøre at nettstedet eller klientene dine får et stort tap fordi av internettbedrageri.

Månens malware

Månens malware får sitt potensial fra måten det omgår godkjenningen. Det gjør det mulig å logge inn uten å ha innehaver av admin-legitimasjonene. Ved å komme overfor malwareinfeksjonen starter Linksys-ruteren å laste hele porten med utallige porter 80 og 8080 utgående trafikk. Det resulterer i en betydelig dataaktivitet, noe som gjør Internett-tilkoblingen sakte. Datamaskinene kan få infeksjonen for å gjøre håndtering og CPU-ytelse sakte.

Hvordan forhindre Månens skadelig programvare

Månens malware kompromitterer sikkerheten til Internett-tilkoblingen. Som et resultat er det alltid viktig å inkludere en prosedyre eller kriterium for å kvitte seg med denne infeksjonen fra ruteren. Det er noen trinn som folk kan følge for å få det ut:

  • Få tilgang til nettbasert oppsett av ruteren. Det er viktig å besøke deres nettside og få informasjon som modell, serienummer, IMEI og annen relevant informasjon..Noen rutere har denne linken på baksiden av panelet.
  • Kontroller at din Linksys-ruter har den nyeste fastvaren. Hvis ikke, kan du løse dette problemet ved å utføre en oppdatering eller firmware-flash over-the-air. Linksys-firmaet oppdaterer fastvaren for å bekjempe noen av hackteknikkene som kan trenge inn i den.
  • Gå til administrasjonsfanen. Administrasjonsfanen er øverst til høyre ved siden av firmwareversjonsskrifter. Hvis du har den nyeste fastvaren, klikker du på denne kategorien for å fortsette til neste trinn. Pass på at i kryssruten for fjernadministrasjons tilgangen, sjekken jeg har satt til "deaktivert".
  • Fra dette punktet, klikk kategorien Sikkerhet. Dette stadiet er hvor du får litt fleksibilitet til å tilpasse noen sikkerhetsforanstaltninger fra ruteren din. Sjekk alternativet Filtrer anonymt anonyme forespørsler. Hvis det allerede er i utvalget, kan du legge det på den måten. Noen av de nyeste Linksys-firmwareene har denne innstillingen som standard.
  • Lagre innstillingene til ruteren. Etter at du har lagret konfigurasjonen, er det nødvendig å slå av ruteren. For å gjøre dette må du koble den fra strømkilden og koble den til igjen. Som et resultat fjerner ruteren hurtigbufferen. Det blir også kvitt malware som kunne ha vært i operasjonen.

Konklusjon

Tilstedeværelse av skadelig programvare i ruteren din kan også gjøre sikkerheten i din surfeopplevelse tvilsom. Det er viktig å kontrollere at din Linksys-ruter er sikker fra virus. Noen av måtene å oppdage og rengjøre malware fra denne ruteren er på denne journalen. Ved å tilbakestille ruteren så vel som å rydde cachen ved å starte på nytt, kan det hende at noen skadelig programvare fjernes. Du kan gjøre surfingopplevelsen din trygg, så vel som å gjøre Internett-tilkoblingen rask Source .

November 23, 2017