Back to Question Center
0

Moon Malware har angrepet din Linksys Router? - Semalt Knows Hvordan Å Rectify This Problem

1 answers:

Det er et malwareangrep ved navn "Månen" som angriper tradisjonelle rutere som Linksys. Denne skadelig programvare har potensial til å ødelegge sikkerhetsstatusen til datamaskinene og surfe på brukernivå.

Lisa Mitchell, den Semalt kundesuksessleder, sier at Linksys-ruterne, i tillegg til deres trådløse tilgangspunkter, er utsatt for dette sikkerhetsproblemet, og dette kan gjøre at nettstedet eller klientene dine får et stort tap fordi av internettbedrageri - promoo de oculos de sol ray ban.

Månens malware

Månens malware får sitt potensial fra måten det omgår godkjenningen. Det gjør det mulig å logge inn uten å ha innehaver av admin-legitimasjonene. Ved å komme overfor malwareinfeksjonen starter Linksys-ruteren å laste hele porten med utallige porter 80 og 8080 utgående trafikk. Det resulterer i en betydelig dataaktivitet, noe som gjør Internett-tilkoblingen sakte. Datamaskinene kan få infeksjonen for å gjøre håndtering og CPU-ytelse sakte.

Hvordan forhindre Månens skadelig programvare

Månens malware kompromitterer sikkerheten til Internett-tilkoblingen. Som et resultat er det alltid viktig å inkludere en prosedyre eller kriterium for å kvitte seg med denne infeksjonen fra ruteren. Det er noen trinn som folk kan følge for å få det ut:

  • Få tilgang til nettbasert oppsett av ruteren. Det er viktig å besøke deres nettside og få informasjon som modell, serienummer, IMEI og annen relevant informasjon..Noen rutere har denne linken på baksiden av panelet.
  • Kontroller at din Linksys-ruter har den nyeste fastvaren. Hvis ikke, kan du løse dette problemet ved å utføre en oppdatering eller firmware-flash over-the-air. Linksys-firmaet oppdaterer fastvaren for å bekjempe noen av hackteknikkene som kan trenge inn i den.
  • Gå til administrasjonsfanen. Administrasjonsfanen er øverst til høyre ved siden av firmwareversjonsskrifter. Hvis du har den nyeste fastvaren, klikker du på denne kategorien for å fortsette til neste trinn. Pass på at i kryssruten for fjernadministrasjons tilgangen, sjekken jeg har satt til "deaktivert".
  • Fra dette punktet, klikk kategorien Sikkerhet. Dette stadiet er hvor du får litt fleksibilitet til å tilpasse noen sikkerhetsforanstaltninger fra ruteren din. Sjekk alternativet Filtrer anonymt anonyme forespørsler. Hvis det allerede er i utvalget, kan du legge det på den måten. Noen av de nyeste Linksys-firmwareene har denne innstillingen som standard.
  • Lagre innstillingene til ruteren. Etter at du har lagret konfigurasjonen, er det nødvendig å slå av ruteren. For å gjøre dette må du koble den fra strømkilden og koble den til igjen. Som et resultat fjerner ruteren hurtigbufferen. Det blir også kvitt malware som kunne ha vært i operasjonen.

Konklusjon

Tilstedeværelse av skadelig programvare i ruteren din kan også gjøre sikkerheten i din surfeopplevelse tvilsom. Det er viktig å kontrollere at din Linksys-ruter er sikker fra virus. Noen av måtene å oppdage og rengjøre malware fra denne ruteren er på denne journalen. Ved å tilbakestille ruteren så vel som å rydde cachen ved å starte på nytt, kan det hende at noen skadelig programvare fjernes. Du kan gjøre surfingopplevelsen din trygg, så vel som å gjøre Internett-tilkoblingen rask.

November 23, 2017