Back to Question Center
0

Konstruktivt Råd ved Semalt som holder deg unna malware

1 answers:

Malware angir feil som sprer seg til datamaskiner ved bruk av nettleser. I et ord er det en kort form for ondsinnet programvare, som har potensial til å ødelegge en datamaskin. Derfor virker det som en sykdom spredt av hackere.

Ponemon Institute-studien viser at nesten femtifem prosent av skadelig programvare ligger i nettleseren. I virkeligheten er det mulig for hackere å få tilgang til personlige bankdetaljer når du surfer på balansen. Dermed er det nødvendig for kontinuerlig oppdatering av dataprogramvare for å unngå sårbarhet.

Alexander Peresunko, den Semalt kundesuksessleder, tilbyr å sammenligne dette med en tidlig 90-talls bil til en moderne, som selvsagt er mer beskyttende. Dermed gjelder det samme for dataprogramvare, og den trenger en periodisk oppdatering.

Vurder Rachel som et eksempel

Damen er en mor med to barn som hagler fra den nordlige delen av Sydney. Hun er også godt kjent med datakompetanse, men klarer ikke å oppdatere nettleserprogramvaren. Hun bekrefter å unngå viktigheten av å oppgradere sitt operativsystem til tross for å få konstant oppfordringer. Som et resultat av å holde et gammelt system, gjorde hun det mulig for hackere å sette inn malware i datamaskinen og tok henne med detaljer. I tillegg bekjenner hun at han noterer transaksjoner uten hennes fullmakt..Hennes eksempel er blant de mange virkelige historiene om hvordan hackere bruker skadelig programvare. For eksempel anslår regjeringen i Australia kostnaden for nettkriminalitet på økonomien til å være 1,65 milliarder dollar.

Det er alltid en vei ut

Til tross for cyberkriminalutfordringen, er det en vei ut til en beskjeden pris for å sikre at dataene dine ikke blir manipulert på noen måte. For det første har vi Identity Watch-fagfolk som forstår ondsinnet programvare bedre enn hackere. De jobber med å holde seg våken på nettet for å avgjøre om kriminelle tar bort folks detaljer. Derfor er alt en person trenger å gjøre, er å følge noen få skritt som i siste instans vil gjøre hans eller hennes datamaskin trygg mot hackere og andre mulige trusler. Våre varer er de beste, så det er ingen bekymring overhodet, for å sikre at systemet ditt er trygt.

De tre hovedtrinnene inkluderer å starte ved å registrere seg til Identity Watch, dette blir det første skrittet for å sikre datamaskinen. For det andre, følg sekvensen ved å oppdatere operativsystemet umiddelbart, men ikke senere. Sørg for at passordet du bruker, er sterkt nok og sikkert. Det betyr ikke å gi rom for slike vanlige passord som et familiemedlemmer, eller bursdag og til og med adressene dine. Dette er mulig ved å si et ord som består av et stort brev, små bokstaver og ikke mulig for noen å gjette. Det vil markere slutten på sikring av datasystemet.

Identity Watch sikrer kundene å beskytte datamaskinen sin ved å tilby de nyeste sikkerhetsmålingene. Det siste århundre opplever økningen i datavirurer, og det er også hackere, noe som betyr at vi trenger å gi den beste sikkerheten som ingen andre kan omgå. Til slutt, ved å logge på Identity Watch, kan man ikke bekymre seg om sin datasikkerhet igjen Source .

November 23, 2017