Back to Question Center
0

Ingen flere bekymringer. Semalt Expert vet hvordan å bekjempe Bot Trafikk ved hjelp av Google Analytics

1 answers:

Klare rapporter og data skildrer mye når det gjelder markedsføring på nettet. Å skaffe data og statistikk fri for uønsket trafikk, bot trafikk og skadelig programvare innebærer ferdigheter og profesjonalitet som brukes til å opprettholde et nettsted. I de siste ukene har B2B-bedrifter og små organisasjoner vært utsatt for utfordringen om å ekskludere bottrafik og intern trafikk fra sine rapporter.

Heldigvis har Google Analytics blitt reddet etter å ha innført effektive filtreringsteknikker som bruker variabler og brukere til å utelukke uønsket trafikk fra kjente robotter og edderkopper. Tilstedeværelsen av den trojanske virus-, malware- og bottrafikken skiller sluttbrukerdata som er tilgjengelige i Google Analytics på en veldig stor måte - las mejores escuelas de new york.

Customer Success Manager Semalt , Andrew Dyhan, beskriver her hvorfor differensiering av ekte trafikk fra bot og intern trafikk er svært viktig når det gjelder markedsføring på nettet.

Effekter av roboter og edderkopper på statistikken

Nylig gjorde Google en viktig oppdatering til Google Analytics. Oppdateringen gjør det enkelt for markedsførere å ekskludere edderkopper og bots fra rapporter og statistikk. Tilgjengelighet av intern og bot trafikk påvirker dataene dine i webspiders og søkemotorer negativt.

Google jobber med å filtrere ut malware-registerfiler, trojanske virus, kjente bots og edderkopper. Dessverre får andre former for trafikk generert av ondsinnede opportunister å påvirke nettstedet ditt. Den interne trafikken, og edderkopper representerer mer enn en tredjedel av internettrafikken. Før du unngår trafikk fra nettstedet ditt, bør du vurdere å sjekke vertsnavnet på trafikken for å unngå å ekskludere ekte trafikk.

Take of IAB på Bots and Spiders

Interactive Advertising Bureau, et internasjonalt selskap som gjør det mulig for markedsindustrien å trives i bransjen, har også vært fortaler for behovet for å blokkere bots og edderkopper fra ekte trafikk. Byrået består av "International Spiders and Bots List", en liste som fremhever alle former og typer roboter og edderkopper som påvirker ekte trafikk i markedsbransjen. For at listen din skal fungere effektivt, må du oppdatere den månedlig

Årlig betaler markedsførere og nettbaserte bedriftseiere et gjennomsnittlig gebyr på $ 7000. Avgiften varierer avhengig av om en kunde abonnerer på IAB-medlemskapet. Etter at du abonnerer på IAB, begynner Google Analytics å filtrere rapporter og data ved å lage omfattende sammenligninger av kjente robotter og edderkopper, og nettstedet ditt treffer. Før innføringen av denne oppdateringen av Google, firmaer og organisasjoner har gjort manuell filtrering, klarer noen av de kjente robotene og edderkoppene å få tilgang til dine data og rapporter.

For å utelukke kjente roboter og edderkopper fra trafikken din, åpne "Rapporteringsinnstillinger" og aktiver verktøyet ditt for å starte. Bla gjennom de viste alternativene opp til bunnsiden, og aktiver botfiltrering. Avhengig av domenet til nettstedet ditt, begynner trafikknumrene dine til et mer realistisk tall. Selv om nummeret kan bestå av falsk trafikk som intern trafikk, blir kjente bots og edderkopper utelatt fra statistikken. Suksessen til din Internett-bedrift bestemmes av innsatsen for å oppnå dine mål. Abonner på IAB-medlemskapet og ekskluder kendte edderkopper og bots som påvirker rapporten.

November 23, 2017