Back to Question Center
0

Hva er skadelig programvare - Semalt praksis

1 answers:

Malware er også kjent som skadelig programvare. Det refererer til flere fiendtlige og farlige verktøy som har en tendens til å skade datamaskinen din og spre virus, trojanske hester, ormer, adware og spionprogrammer til datasystemene dine.

Oliver King, Semalt Customer Success Manager, sier at det ikke ville være feil å si at skadelig programvare i hemmelighet irriterer eller skader datamaskinens enheter og stjeler dine personlige data - internet monitoring systems. Det kan også begrense tilgangen til enheten uten din kunnskap. Det finnes forskjellige typer skadelig programvare, for eksempel spionprogrammer, phishing, rootkits, nettleserkapsler og ransomware.

Hvor kommer skadelig programvare fra?

Ofte skriver malware og virus inn datamaskinens enheter når du åpner ukjente e-postvedlegg eller klikker på popup-vinduer med stort antall. De går også inn i enhetene dine via nettsteder, spill, online demoer, lyd- og musikkfiler, programvare, verktøylinjer, gratis abonnementstilbud og alt du laster ned fra ukjente kilder, som ikke er beskyttet med anti-virus og anti-malware-verktøy.)

Slik gjenkjenner du skadelig programvare

Hvis du regelmessig surfer på internett og bruker en rekke nettsteder eller kjører dine egne nettsteder, er du sannsynligvis et offer for virus eller skadelig programvare. En treg datamaskin er et tegn på at datamaskinens enheter er infisert med virus og skadelig programvare. Hvis du ser popup-vinduer, svindel og hyppige krasjer, vil du sannsynligvis bli offer for skadelig programvare. Under slike omstendigheter er det viktig at du bruker malware skannere og slå dem på når du bruker internett..Mange anti-malware og antivirusprogrammer og -programmer er tilgjengelige på internett som har til hensikt å ødelegge datamaskinens enhet og begrense tilgangen din.

Slik fjerner du skadelig programvare

En av de beste måtene å kvitte seg med virus og skadelig programvare, er å bruke pålitelige verktøy for fjerning av skadelig programvare og antivirusprogramvare. Et stort antall alternativer er tilgjengelig på internett. Mens du velger en programvare, bør du være forsiktig og sjekke egenskapene. La meg her fortelle deg at ikke alle programmer og programmer er gode å gå med. De fleste gratis antivirusprogramvare og antivirusprogramvare er dårlige for datamaskinen. Det er bedre å betale noe og få en betalt versjon for å maksimere sjansene dine for å bli beskyttet på internett. Avast Free Antivirus og anti-malware verktøy er gode å gå med og kan installeres fra noen legitime nettsteder innen få minutter.

Bruk anti-malware for å beskytte deg selv

Ingenting er bedre enn å gjenkjenne, fjerne og forebygge skadelig programvare enn å bruke antivirus- og anti-malware-verktøy. Den beste og mest pålitelige programvaren er Avast. Det er contently vurdert høyt av teknik og industri eksperter. Dette verktøyet er lastet ned av millioner av mennesker over hele verden, og ytelsen er utmerket. Noen av de berømte funksjonene er ubrytelige passordverdier, hjemmenettverksbeskyttelse, ryddig og ren surfing og alle disse tingene kommer gratis.

Du kan også bruke anti-malware skannere fra andre selskaper som Microsoft som er tilgjengelige i et stort antall. De beskytter operativsystemene dine og holder virus og ormer unna mens du bruker internett. Anti-malware programmer kan bekjempe malware og virus ved å gi beskyttelse mot disse tingene. De bør kjøres på daglig basis; bør du prøve å installere oppdaterte versjoner av programvare slik at sikkerheten din på internett er garantert.

November 23, 2017