Back to Question Center
0

Hva er de verktøyene for samtidig analyse? Semalt Biedt De Antwoorden

1 answers:

Hvis du vil forbedre trafikken til nettstedet ditt, må du begynne med en nærmere titt på hva dine konkurrenter gjør for å få nye besøkende på deres nettsider. Dør det å kjenne SEO-søkeordene som er i høye krav, kan du opprette en SEO-strategi som forbedrer dine konkurranser med andre nettsteder, blant annet bruken av bestemte søkeord og avvisning fra andre. En analyse av SEO-konkurrenter hjelper deg å utvikle ytelsene til nettstedet ditt i forhold til dine konkurrenter, og utvikle nye ideer for å få bedre trafikk ved å forbedre feilene dine konkurrenter.

Lisa Mitchell, kundesuksesseleder van Semalt Digital Services, har verktøy og fremgangsmåter beskrevet som du kan bruke til å utvikle en brukbar SEO-konkurranseanalyse.

Identifiser søkeordene for å analysere hvem du er mot

De fleste mennesker vet ikke at SEO-konkurrenter er tilgjengelige og enkle å kontrollere - giochi gonfiabili affitto. Det er mange verktøy som du kan bruke som SimilarWeb, SEMRush og SpyFu for de søkeordene som brukes av din konkurrent for å rangere. Bare skriv inn nettsiden til dine konkurrenter, og du har alt av de brukte søkeordene, posisjonen til dine konkurrenter i søkemotorer, mengden trafikk og annen informasjon.

SEMRush er det beste verktøyet fordi det er rimelig og de mest nøyaktige dataene gir.

Søk SEO-konkurrenter

Det beste hjelpemiddelet til de stedene som er rangert høyest i søkemotorresultater for bestemte søkeord er AWR Cloud. Dette verktøyet gir deg også en liste over trendsider og rangering av innhold. Hva mer? Met det hjelpeprogrammet kan du få dataene, inkludert søkeordene og nettadressene, til å eksportere til et .xls-dokument for analyse.

Gå dør Topp rangeringssider

Når du har oppnådd de beste rangeringsnettstedene, må du gjøre en grundig undersøkelse ved å bruke disse viktige SEO-egenskapene:

  • Identifiser de tittelkodene for å se hvordan dine konkurrenter bruker SEO-søkeord i titler og subkopper fra sider.
  • Definisjoner av innhold, det vil si arten av innhold på nettstedet, salgssider, destinasjonssider, produktsidene og bloggartikler.
  • Definer intern kobling for å finne ut om de angitte sidene på hjemmesiden eller andre sider på nettstedet er knyttet.
  • Finn ut hvordan innholdet er strukturert, dvs. av nettstedets lange innhold har, hvordan de bruker bulletielister eller korte avsnitt.

Ved å vite hvordan nettstedene til dine konkurrenter er strukturert, kan du finne de sterke og svake punktene dine konkurrenter.

Kontroller de koblinger fra dine konkurrenter

Det å få andre nettsteder å koble tilbake til deg er en vanlig SEO praksis. Det kontrollerer dine konkurrentwebsites for å se hvordan de kobler sammen med andre nettsteder, er en effektiv måte å forbedre dine egne tilbakekoblinger til.

Det Majestic SEO-verktøyet har den største indeksen for alle tilgjengelige undersøkelsesinstrumenter, og du kan bruke det til å kontrollere typen av innhold på nettsteder fra dine konkurrenter, ved å holde fast på fortrolighetsstrømmen, kriteriet og ankerteksten.)

Du kan også bruke Mozilla for domeinautoritet og side-autoritetskontroler fra de øverste rangeringssider.

Conclusie

SEO er stadig endring, møt navn møtt søkemaskiner som deres algoritmer konstant oppdaterer. Dette vil øke konkurransen, og det vil ikke være lett å rangere. Du kan imidlertid forbedre din nettside og SEO-prestasjoner ved å studere dine konkurrenter med konkurranseanalyse.

Med verktøyene kan du se de sterke og svake punktene dine konkurrenter studerer for å finne ut hvor du må forbedre for å redusere. Det gjør deg også i stand til å endre endringene og tilpasse nettstedet ditt.

November 26, 2017